Micro Haar Pigmentatie ontwikkelingen

 In Nieuws

Ben je benieuwd naar de laatste micro haar pigmentatie ontwikkelingen? Micro haar pigmentatie behandelingen worden momenteel ongeveer 10 jaar uitgevoerd. 10 jaar geleden stond dit echter nog in de kinderschoenen. Tegenwoordig is deze behandelmethode flink doorontwikkeld.

Micro haar pigmentatie ontwikkelingen

Voorheen werd micro haar pigmentatie alleen toegepast voor de zogenaamde ‘shaven look’. Tegenwoordig is dit echter niet meer het geval. Het kan worden toegepast bij verschillende haarziekten en kan bovendien ook het haar verdichten. Het heeft dan een soortgelijke werking als een haarverdikkingsproduct. Bij haarverdikkingsproducten is de werking alleen tijdelijk, waarbij dit bij micro haar pigmentatie natuurlijk permanent is.

De voorbije 10 jaar heeft micro haar pigmentatie ontwikkelingen doorgemaakt die noemenswaardig zijn. Zo’n tien jaar geleden stond de techniek nog in haar kinderschoenen en was er weinig bekend over de mogelijke effecten die een behandeling hebben op je gezondheid. Bovendien heeft de gebruikte apparatuur een razendsnelle ontwikkeling doorgemaakt en wordt er tegenwoordig gewerkt met uiterst verfijnde specialistische naalden.

Micro haar pigmentatie ontwikkelingen zijn taboe doorbrekend

Tegenwoordig wordt er steeds meer open over cosmetische ingrepen en haartransplantaties gepraat. Je kunt in lifestyle magazines veel lezen over haarklinieken en niemand kijkt er nog raar van op als er gesproken wordt over behandelingen als tricopigmentatie voor dunner wordend haar en kale hoofden. Het bijzondere van micro haar pigmentatie is dat het een behandeling is die door zowel mannen als vrouwen kan worden ondergaan en waar weinig risico’s aan zijn verbonden. Door de uiterst verfijnde techniek die nog steeds verder ontwikkelt wordt is de behandeling vrijwel pijnloos. De behoefte aan een risicoloze behandeling neemt nog steeds verder toe en aanbieders van MHP behandelingen voldoen naadloos aan deze behoefte.

Hypoallergene en (semi)permanente pigmenten

Het aantal tricopigmentatie behandelingen zal in de toekomst alleen nog maar verder toenemen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat de meeste behandelaars en specialisten werken met zogenaamde hypoallergene (semi)permanente pigmenten die op natuurlijke wijze vervagen. Groot voordeel hiervan is dat deze pigmenten niet naar blauw of groen verkleuren. Wil je zeker weten dat je geen allergische reactie hebt op de pigmenten? Vraag dan aan de behandelend specialist of er een proefstukje uitgevoerd kan worden. Hierdoor kun je vol zelfvertrouwen aan de behandeling beginnen. De eerste nabehandeling kan ongeveer 12 maanden na het afronden van de tricopigmentatie worden uitgevoerd. Zo heb je altijd een goed ogend en verzorgd, niet van echt te onderscheiden stoppeltjeskapsel.

Meer weten over MHP behandelingen?

Online lees je de laatste micro haar pigmentatie ontwikkelingen als eerste. Door jezelf goed te informeren en mee te lezen op onder meer het MHP forum weet je precies hoe een behandeling eruit ziet en wat je als eindresultaat mag verwachten.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie ontwikkelingen?
  • Micro hair pigmentation ontwikkelingen?
  • Tricopigmentatie ontwikkelingen?
  • Scalp pigmentatie ontwikkelingen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage ontwikkelingen?
  • MHP ontwikkelingen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie ontwikkelingen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.

Recent Posts