Als u een man vraagt wat hij het meest aantrekkelijk vindt aan een vrouw, zal het antwoord u hoogstwaarschijnlijk verbazen. Het spreekt voor zich dat een goed figuur een belangrijke rol speelt, maar de meeste mannen leggen meer nadruk op het gezicht en dan met name de ogen. Een femme fatale in spe doet er dus goed aan haar ogen goed te verzorgen, in het bijzonder haar wimpers. Er zijn meerdere producten op de markt die uw wimpers er langer en voller uit kunnen laten zien, zoals mascara, wimper extensions en zelfs wimpertransplantaties. Bij de Haarspecialist bieden wij u echter een oplossing die de natuurlijke kracht van uw eigen lichaam gebruikt: een haargroeimiddel voor uw wimpers.

Wat voor haargroeimiddelen zijn er beschikbaar?

Er is niet één wimper haargroeimiddel op de markt, er zijn meerdere. Zo is er bijvoorbeeld Lumigan. Dit middel, ontwikkeld door Allergan, de fabrikant van onder andere Botox, was oorspronkelijk bedoeld als medicijn tegen glaucoom. Het bleek echter dat dit middel ook helpt om uw wimpers te laten groeien. Dit komt doordat Lumigan het bestanddeel Bimatoprost bevat, wat de haargroei bevordert. Onderzoek heeft aangetoond dat Bitamoprost bij 78% van de proefpersonen voor langere en vollere wimpers heeft gezorgd, tegenover slechts 18% van de controlegroep. Lumigan heeft echter nog geen groen licht gekregen van de Food and Drug Administration (FDA), de Amerikaanse tegenhanger van onze Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit.

Daarnaast is er ook Latisse, wederom een product van Allergan. In tegenstelling tot Lumigan, is Latisse wel goedgekeurd door de FDA. Toch zijn daarmee zijn nog niet alle problemen opgelost. Het product Latisse is dan wel goedgekeurd, maar niet specifiek als haargroeimiddel. Desondanks zijn er geen wetten die doctoren in de Verenigde Staten verbieden dit middel voor te schrijven als wimper haargroeimiddel. In een interview met de New York Times beweert Dr. Bauman dat hij het product veelvuldig aan zijn patiënten voorschrijft en dat het voor 70% van zijn patiënten heeft gewerkt.

Het derde wimper haargroeimiddel komt van een andere fabrikant: DS Laboratories. Dit wimper haargroeimiddel heet Revita EPS. Volgens de informatie op de website van DS Laboratories, zorgt Revita EPS er binnen vier weken voor dat uw wimpers 25% langer worden. Dit resultaat wordt door twee verschillende studies bevestigd. De eerste is een in vitro-studie. Dit is een studie waarbij in een laboratorium op geïsoleerde delen van een organisme wordt geëxperimenteerd. De tweede is een in vivo-studie. Dit is een studie waarbij op levende proefpersonen wordt geëxperimenteerd. DS Laboratories staat bekend als een bedrijf dat consequent kwalitatief hoogwaardige producten levert op het gebied van huid, haar en persoonlijke verzorging. Ook ontwikkelt het bedrijf zijn producten op basis van uitgebreid onderzoek. Daarom hebben wij er bij de Haarspecialist voor gekozen om u Revita EPS aan te bieden.

Hoe gebruikt u het Revita EPS wimper haargroeimiddel?

Het Revita EPS wimper haargroeimiddel is eenvoudig te gebruiken. U moet eerst uw gezicht op en rondom uw oogleden schoonmaken en ervoor zorgen dat er geen make-up (meer) op die plekken zit. Vervolgens brengt u het wimper haargroeimiddel twee keer per dag met de applicator aan op uw oogleden. Wanneer uw wimpers de gewenste lengte hebben bereikt, volstaat het om het wimper haargroeimiddel slechts één keer per dag aan te brengen. Als er wat wimper haargroeimiddel in uw ogen komt is dit vervelend en misschien een beetje pijnlijk, maar in principe is dat onschadelijk.

Er zijn dus verschillende wimper haargroeimiddelen op de markt, maar bij de Haarspecialist hebben wij gekozen voor Revita EPS. Deze keuze is gebaseerd op het feit dat wij in DS Laboratories de meest betrouwbare producent zien. Wij hechten bij de Haarspecialist immers niet alleen veel waarde aan lage prijzen, maar ook aan hoge kwaliteit.