Haarverlies kan verschillende oorzaken hebben, zoals erfelijkheid, (haar)ziekten en medicijnen. Daarnaast kan roken zorgen voor minder doorbloeding van de hoofdhuid en daarmee minder voeding voor het haar. Ook diëten en te weinig fruit eten zorgen voor een tekort aan essentiële vitamines en mineralen als vitamine a, b en/of c en calcium, kalium, magnesium, ijzer, zink, etcetera.

Toppik is een haarverdikker, die zowel door mannen als vrouwen gebruikt kan worden. Na amper 30 seconden ziet uw haar er voller en dikker uit.

Wat is Toppik

Toppik is een haarverdikker, die bestaat uit minuscule microvezels. Doordat die microvezels zo klein zijn, kunnen ze gemakkelijk bij de haarwortel komen en mengt het product zich met uw haar zonder dat dit zichtbaar is. De minuscule haarvezels zijn gemaakt van organische Keratine-proteïnen. De vezeltjes hechten zich aan het haar door statische elektriciteit, zodat ze op hun plaats blijven zitten. Hierdoor ziet uw haar er op een natuurlijke manier al na 30 seconden dikker en voller uit. Welke haarverdikkende producten heeft Toppik?

Toppik producten

Toppik heeft een uitgebreid assortiment aan Hair Building Fibers, Hair Care producten, Toppik Tools en Hair Nutrition. Zo heeft ieder product een specifieke toepassing.

De Hair Building Fibers-lijn bestaat uit:

 • vier flacons met verschillende hoeveelheden;
 • negen verschillende kleuren, te weten zwart, donkerbruin, medium bruin, licht bruin, kastanje bruin, medium blond, licht blond, grijs en wit.

De Hair Building Fibers zitten in een flacon. De flacon houdt u boven de plek waar uw haar dunner wordt en u schudt voorzichtig. De minuscule haarvezels in uw haarkleur, mengen zich met én hechten zich aan uw eigen haar. Hierdoor lijkt uw haar direct voller.

De Hair Care productenlijn bestaat uit:

 • Shampoo
 • Conditioner
 • Fattener

Deze producten bevatten natuurlijke Keratine proteïnen, die aan de binnenzijde van de haarschacht worden toegevoegd . Hierdoor wordt uw haar verdikt tot aan 70%. Deze Keratine proteïnen zijn dezelfde organische proteïnen, die al van nature in uw haar aanwezig zijn. Uw haar wordt zichtbaar dikker, al vanaf de eerste behandeling. De Hair Care producten gebruikt u als aanvulling op de Hair Building Fibers producten.

De Toppik Tools bestaan uit:

 • De Fiber Hold Spray
  Dit is een spray, die de hechting tussen Toppik en het haar vergroot;
 • De Spray Applicator
  Hiermee kunt u Toppik nog gerichter gebruiken door te sprayen in plaats van het uit een flacon te schudden;
 • De Hairline Optimizer
  Een kam waarmee u heel precies een nog natuurlijkere haarlijn creëert;
 • De Tool Kit
  Die bestaat uit de drie hierboven beschreven producten. Deze kit wordt ook als starterskit verkocht voor een zeer voordelige prijs. In dat geval krijgt u er een flacon Toppik 12 gram bij in een kleur naar keuze. Daarnaast zijn er vaak combinaties van verschillende producten als voordeelsets te koop.

De Hair Nutrition capsules

De Hair Nutrition 2-in-1 capsules zijn een voedingsvezels supplement. Deze capsules bevatten essentiële oxidanten, vitamines, exotische extracten en Keratine. In de rode kant van de capsules zit Rode Palmolie en Camu-Camu; in de zwarte kant zit Keratine Proteïne, Biotine en Vitamine E. Deze capsules ondersteunen uw haar van binnenuit.

Via de Haarspecialist kunt u informatie krijgen over de Toppik haarproductenlijn. Daarnaast kunt u deze producten, waaronder verschillende voordeelsets, gemakkelijk en snel bestellen tegen scherpe prijzen.