Toppik ervaringen zijn al geruime tijd erg positief. Toppik doet niet alleen beloftes, maar maakt ze ook waar! Op verschillende internetfora worden Toppik ervaringen gedeeld en meningen zijn erg eenduidig: Toppik maakt een verschil van dag en nacht. Binnen een minuut heeft u dikker en voller ogend haar, met minimale moeite. Toppik is eenvoudig met water te verwijderen, maar geeft niet af en laat niet los. Zeker met de Toppik Fiber Hold Spray. Welke kleur haar u heeft, maakt niet uit. Voor elke haarkleur heeft Toppik een oplossing.

Heeft u last van dunner wordend haar of haaruitval, Toppik is hét haarverdikkingsmiddel voor u.

Hoe goed werkt Toppik? Ervaringen van mensen

Op vele internetfora en blogs zijn gebruikerservaringen met Toppik te vinden. Deze zijn vooral lovend over de snelle werking en het natuurlijk-uitziende effect, dat Toppik producten bewerkstelligen. Hier hebben we een aantal van deze uitspraken voor u verzameld. Deze komen van het blog Eerlijk Over Haaruitval.

Hier schrijft een vooraanstaand Nederlands blogger, die al lange tijd te kampen heeft met haaruitval. Op zijn blog beschrijft hij verschillende producten. Al deze producten heeft hij zelf gebruikt en zijn ervaringen bespreekt hij hier. Ook beantwoordt hij vragen over producten. Enkele uitspraken van hem over zijn Toppik ervaringen volgen hieronder:

“Toppik is opzichzelf (sic) een geweldig middel. Het is een fantastisch camouflage middel en met een beetje vaardigheden kan niemand zien dat je haar aan het uitdunnen is.”
“Met toppik kan je verbergen [dat je haar dunner wordt]; en wie wil dat nu niet.”
“Als je eenmaal begint wil je er niet meer mee stoppen.”
“Een beetje doet wonderen.”
“In principe maakt het elke bestaande haar een stuk dikker; als je dus genoeg hebt staan kun je een volledig vol kapsel nabootsen. “
“Gebruik de Spray Applicator in combinatie met Hairline Optimizer rondom de haarlijn voor een nog beter effect. (…) Ik heb deze de eerste maanden nooit gebruikt, maar gebruik hem nu vrijwel dagelijks.”
“Cosmetisch Effect: 5/5 Het haar lijkt direct veel dikker. Beginnende kaalheid kan volledig verborgen worden”.

Toppik ervaringen optimaal maken

Voor een optimale ervaring met Toppik producten dient u deze producten op de goede manier te gebruiken. Hoe dan, vraagt u zich waarschijnlijk af? De Haarspecialist licht u hierover graag uitgebreid in.

Ten eerste dient u ervoor te zorgen dat uw haar schoon en droog is, voordat u Toppik producten gebruikt. Voor optimaal resultaat bevelen wij aan om uw haar te wassen met Toppik Hair Building Shampoo. Als u uw haar heeft afgedroogd, masseert u Toppik Hair Building Conditioner in en laat dit even intrekken. Nadat u dit heeft uitgespoeld, brengt u Toppik Hair Fattener aan in uw haren verdeelt het gelijkmatig met uw handen of met een kam.

Als u andere haarverzorgingsproducten wilt gebruiken, past u deze behandeling ook toe voordat u de Toppik Hair Building Fibers toepast. Ook als bijvoorbeeld een stijltang, haardroger of ander hulpmiddel wilt gebruiken.

Hierna kunt u de Toppik Hair Building Fibers over uw haar verdelen. Dit kan simpelweg vanuit het busje, maar u kunt ook de Spray Applicator kopen. Die kunt u bovenop het busje met vezels plaatsen. U kunt hierdoor gedoseerd en gecontroleerd de vezels aanbrengen. Hierdoor doet u langer met uw Toppik product en creëert uw de perfecte haarlijn. Voor het beste effect kunt u het Toppikproduct het best gematigd aanbrengen. Overtollig aangebrachte vezels kunt u met een kam en eventueel een klein beetje vocht verwijderen.

Toppik ervaringen delen

De Haarspecialist verkoopt de Toppik producten niet alleen. Deze website geeft u ook de ruimte om uw eigen Toppik ervaringen te delen. Hiervoor vindt u op elke productpagina een kopje met reviews. Ervaringen van eerdere gebruikers vindt u hier en ook uw eigen Toppik ervaringen kunt u hier delen. Klik hiervoor op de knop “review insturen.”