Toppik is een haarverdikker, die zowel door vrouwen als door mannen te gebruiken is. Met een Toppik product heeft u in een mum van tijd een volumineuzer uitziend kapsel. Toppik bestellen gaat gemakkelijk via de Haarspecialist.

Waarom Toppik

Haarverlies komt bij zowel mannen als vrouwen veel voor. Haarverlies komt het meest voor door erfelijkheid, (haar)ziekten en als reactie op of bijwerkingen van het gebruik van medicijnen. Maar er zijn ook externe factoren die verband kunnen houden met uw haarverlies. Diëten en te weinig fruit eten zorgen er bijvoorbeeld voor dat het proces van haarverlies versneld wordt. Roken zorgt voor minder doorbloeding van de hoofdhuid en daarmee minder voeding voor het haar. Ook dit kan er weer toe leiden dat de haargroei belemmerd wordt en u dus haar gaat verliezen. Haarverlies geeft kale(re) plekken op uw hoofd. Voor de meeste mannen en vrouwen is het proces van kaal worden iets dat ze absoluut willen voorkomen, stoppen of terugdraaien. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit te doen. Zo kunt u Toppic bestellen.

Toppik is een haarverdikker, die heel effectief is en dat al in 30 seconden. Een Toppik product bestaat uit minuscule microvezels die zich hechten aan uw eigen haar. De vezels zijn gemaakt van organische Keratine proteïnen, die door statische elektriciteit aan uw haar hechten, zodat ze goed blijven zitten. Hierdoor ziet uw haar er direct voller en dikker uit.

Toppik bestellen kan snel en eenvoudig. Als u snel begint met Toppik, zijn daarmee kale(re) plekken op uw hoofd gauw niet meer zichtbaar.

Toppik bestellen: maak uw keuze uit onze selectie van Toppik producten

Er is een ruim assortiment aan Toppik producten. De Toppik productenlijn bestaat uit:

  • Hair Building Fibers
  • Hair Care Producten
  • Toppik Tools
  • Hair Nutrition

Hair Building Fibers zijn verkrijgbaar in vier maten en negen verschillende kleuren, te weten zwart, donkerbruin, medium bruin, licht bruin, kastanje bruin, medium blond, licht blond, grijs en wit. De minuscule haarvezels, die in een flacon zitten en uw haarkleur hebben, schudt u uit boven het deel waar het haar dunner wordt. De vezels mengen zich met het haar en hechten zich, waardoor uw haar direct voller eruit ziet.

Hair Care Producten zijn te verkrijgen in de vorm van een shampoo, conditioner en fattener. Deze producten worden gebruikt als aanvulling voor het gebruik van Hair Building Fibers en bevatten natuurlijk Keratine proteïnen. Door het gebruik van de Hair Care Producten worden deze proteïnen toegevoegd aan de binnenzijde van de haarschacht. Hierdoor wordt het haar tot aan 70 % verdikt en heeft u een zichtbaar dikkere haarbos, al vanaf de eerste behandeling.

De Toppik Tools bestaan uit vier artikelen, te weten de Fiber Hold Spray, de Spray Applicator, de Hairline Optimizer en de Tool Kit. De Fiber Hold Spray is een spray die de hechting tussen haar en Toppik vergroot. Met de Spray Applicator kunt u Toppik nog gerichter aanbrengen op de kaler wordende plek op uw hoofd. Het zorgt daarnaast ook voor zuiniger gebruik van Toppik Hair Building Fibers. Bovendien kunt u met behulp van de applicator een mooie en natuurlijke haarlijn maken. De applicator past op Toppik flacons van 10,3 en 25 gram. De Hairline Optimizer is een kam waarmee u heel precies een nog natuurlijkere haarlijn creëert. De Tool Kit bestaat uit de hierboven beschreven de Fiber Hold Spray, de Spray Applicator en de Hairline Optimizer. Deze kit wordt ook vaak verkocht als starterkit met een flacon Toppik 12 gram in een kleur naar keuze.

Bovendien worden bovenstaande producten vaak aangeboden in verschillende combinaties, zodat u nog voordeliger uit bent.

Toppik bestellen

De Haarspecialist heeft een uitgebreid assortiment Toppik producten. Op onze site vindt u bij ieder product een uitgebreide uitleg. Toppik werkt snel en gemakkelijk. Vandaag nog Toppik bestellen helpt: zodra u onze producten in huis heeft, heeft u een haarprobleem minder. De Haarspecialist: Toppik voor zeer scherpe prijzen.