Een goed stylingproduct is het halve werk voor een stijlvol en modieus kapsel. Tegenwoordig zijn er veel verschillende stylingproducten, waarmee u uw haar in het juiste model brengt.

Waarom stylingproducten

Stylingproducten worden gebruikt om kapsels te creëren. U kunt hiermee het juiste model in uw haar te brengen. Daarnaast zijn er stylingproducten die het haar langer in model houden. Een deel van de stylingproducten beschermt het haar daarnaast ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon. Ook zijn er stylingproducten die het haar versteviging bieden en/of meer volume aan het haar geven. Bij de Haarspecialist heeft u ruime keuze in zeer voordelige stylingproducten.

Keuze in stylingproducten

Stylingproducten zijn er in veel verschillende varianten, zoals haarspray, wax, mousse, paste, gel, klei, cream, et cetera. Afhankelijk van wat u met het product wilt bereiken en op basis van uw haartype, kiest u een product. Uw haartype wordt bepaald door verschillende factoren. Denk aan de dikte en structuur van uw haar, of u gepermanent en/of gekleurd haar heeft en of u dof, droog en/of vet haar heeft. Samen met uw kapper kunt u uw haartype bepalen.

Bij uw keuze voor stylingproducten, speelt ook de lengte van uw haar een grote rol. Over het algemeen wordt gel bijvoorbeeld niet in lang haar gebruikt, omdat gel het haar zwaar maakt. Bij de Haarspecialist heeft u een ruime keuze uit sprays, serums en top coats van het gerenommeerde merk Sexy Hair.

Sexy Hair

Haarspray, wordt gebruikt voor styling en finishing. Uw haar blijft de hele dag in model. Daarnaast beschermt het uw haar tegen vocht, wind en de zon. In het assortiment vindt u vier sprays, elk met een andere hold (stevigheid). Deze sprays geven uw haar glans en meer volume.

  • Met de Big Shine Spray krijgt u uw haar veel glans. U voelt deze spray nauwelijks zitten in uw haar. Welk haartype u ook heeft, deze spray werkt. U kunt dit haarverzorgingsproduct elke dag gebruiken.
  • De Just Gelling spray geeft uw haar een flexibele hold. U brengt de spray aan op vochtig haar en föhnt het soepel in model.
  • Wanneer u haar toe is aan wat extra verzorging, dan biedt Sexy Hair u een fantastisch werkend serum. Het serum Frizz Eliminiator voelt zijdeachtig aan. Is uw haar wat mat, of gedraagt het zich nogal eigenzinning? Dan is dit het product waarmee u uw haar weer helemaal onder controle krijgt. Het is vochtwerend en uw haar wordt ook niet statisch.
  • Last but not least is er de HealthySexyHair Soy Beach Spray. Deze biedt u een lichte fixatie en geeft extra textuur aan uw haar. Met deze spray beschermt u uw haar ook goed tegen UV-straling. Een onmisbaar stylingproduct in de zomer dus!

Afhankelijk van uw keuze hebben de stylingproducten van Sexy Hair nog meer voordelen en geven ze extra verzorging. Zoals bijvoorbeeld glans, perfecte krullen, wetlook, rommelige look of een volle haardos. Of ze hebben een antipluis werking, beschermen uw haar tegen de hitte van de föhn, krultang en stijltang en/of geven extra voeding.

De Haarspecialist: vooraanstaand in haarstylingproducten

Met de stylingproducten van SexyHair creëert u gegarandeerd het perfecte kapsel. Uw haarstylingproducten vindt u op de website van de Haarspecialist. Daar staan wij voor u klaar met advies over haarstyling. Bovendien heeft de Haarspecialist wel acht verschillende stylingproducten, die zeer scherp geprijsd zijn.