huidIn het kader van voorlichting, bewustwording en informatieverstrekking geeft het Huidfonds in samenwerking met de Haarstichting het magazine HUID&Haar uit.

HUID&Haar verschijnt vier keer per jaar en omvat een veelheid aan informatieve artikelen over onder andere huid, huidkanker en huidaandoeningen, de behandeling van huidaandoeningen, ervaringen van patiënten en nieuwe ontwikkelingen in de dermatologie. HUID wordt gratis toegezonden aan donateurs van het Huidfonds.

magazinesDe oplage is driemaal 23.000 exemplaren per uitgave en eenmaal 55.000 exemplaren. HUID&Haar wordt ook toegezonden aan verschillende beroepsgroepen zoals dermatologen, huisartsen, apothekers, dermatologisch verpleegkundigen en huidtherapeuten. Daarnaast wordt dit blad ook toegezonden aan schoonheidspecialisten en kapsalons. Het magazine is hiermee ook een communicatiemiddel tussen patiënten en beroepsgroepen.

 

Het magazine HUID draagt bij aan de bevordering van de dermatologische kennis van alle beroepsgroepen die direct of indirect met de huid in aanraking komen en dus ook bijzonder informatief voor  onder andere kappers, fysiotherapeuten, bejaardenverzorgers, sportbegeleiders en pedicures.

Beroepsgroepen kunnen een collectief abonnement afsluiten voor HUID. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Peter Simons, financieel directeur Huidfonds, telefoon  030 28 23 995 of per mail huidfonds.nl@inter.nl.net