Wellicht heb je er wel eens van gehoord, de zogenaamde pigment tattoo of pigment tatoeage? Het woord verraadt eigenlijk al een beetje waar dit voor staat. De meest gebruikte term hiervoor is micro haar pigmentatie. Er wordt bij deze behandeling pigment getatoeëerd in de hoofdhuid. Dit gebeurt met speciaal hiervoor ontwikkelde pigmenten. De standaard tatoeage pigmenten hebben soms namelijk de neiging om na verloop van tijd te verkleuren. Daarnaast is de apparatuur voor een pigment tattoo anders dan gebruikt wordt voor een tatoeage.

De ervaringen met een pigment tattoo of tatoeage

Er zijn online verschillende sites waarop mensen een ervaring kunnen delen met een pigment tattoo of tatoeage. Dergelijke ervaringen kunnen handig zijn om te bestuderen. Door deze te bestuderen, krijg je een beeld van het resultaat dat je van de behandeling kunt verwachten. Twijfel je over de behandeling? Kijk dan bijvoorbeeld eens op het micro haar pigmentatie forum Haarweb.

Haarweb staat bekend als het ‘haar forum’ van Nederland en België. Er zijn ervaringen te vinden met haartransplantatie, haargroeimiddelen en met de pigment tattoo / pigment tatoeage.

Pigment tattoo of tatoeage?

Pigment tattoo of tatoeage?

Kosten van een pigment tatoeage

De kosten van een pigment tatoeage hangen van een aantal factoren af. Hoe groot is het gebied dat je wilt laten behandelen? Is er sprake van beginnende kaalheid of vergevorderde kaalheid? Tijdens een consult kan een micro haar pigmentatie offerte op maat voor je worden opgesteld.

Consult voor een pigment tattoo?

Het is mogelijk om bij ons gratis en vrijblijvend op consult te komen voor de pigment tattoo. Deze behandeling is voor veel mensen geschikt. De ingreep kan worden toegepast indien je de zogenaamde schaven look wilt. Het is ook mogelijk de behandeling toe te passen als je voller haar wilt. Onze micro haar pigmentatie specialisten kunnen voorlichting geven over de behandeling. Heb je vragen over bijvoorbeeld de voor- en nazorg? Alle vragen die je hebt, worden behandeld. Daarnaast wordt een behandelplan op maat opgesteld.