Overweeg je permanente-make up in Wateringen en ben je op zoek naar een PMU-specialist? Kies dan voor de MHP kliniek in Den Haag. Een cosmetische behandeling met permanente make-up maakt je wenkbrauwen mooier of geeft juist je ogen meer expressie en uitstraling. Het is een ideale behandeling voor iedereen die allergisch is voor gewone make-up of als je tijd wilt besparen op het dagelijks aanbrengen van make-up.

Permanente make-up Wateringen?

Permanente make-up Wateringen?

Permanente make-up wenkbrauwen in Wateringen en omgeving

Heb je dunne, onregelmatige of asymmetrische wenkbrauwen? Permanente make-up wenkbrauwen in Wateringen en omgeving corrigeert je wenkbrauwen. De PMU-specialist geeft je weer prachtige wenkbrauwen die volledig in overeenstemming zijn met je natuurlijke gezichtsuitdrukking. Voor de behandeling vindt een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden je wensen en verwachtingen besproken. De specialist geeft uitleg over de methode die het beste bij je past. Doorgaans wordt gekozen voor het inschaduwen van de wenkbrauwen of een behandeling met de hairstrokes techniek. Permanente make-up wenkbrauwen in Wateringen en omgeving creëert mooie wenkbrauwen die langdurig zichtbaar zijn. Dankzij deze resultaten bespaar je veel tijd op je dagelijkse verzorging en zie je er dag en nacht goed uit.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Wateringen en omgeving

Heb je regelmatig last van uitgelopen eyeliner of ben je allergisch voor gewone make-up? Permanente make-up ogen en eyeliner in Wateringen en omgeving laat je ogen stralen en spreken. Uitlopen is met permanente make-up niet mogelijk en je ogen zien er altijd verzorgd uit. Je ogen krijgen een natuurlijke, vollere oogopslag dankzij permanente eyeliner. De ervaren PMU-specialisten van de MHP kliniek in Den Haag kunnen je permanente make-up afstemmen op zowel de stand van je ogen als je wensen. De permanente make-up ogen en eyeliner in Wateringen en omgeving kan door de behandelend specialist zowel op beide oogleden als enkel op het onderste of bovenste ooglid worden aangebracht. Heb je eerder permanente eyeliner aan laten brengen maar ben je ontevreden over het resultaat? Het is mogelijk om dit te laten corrigeren waardoor het resultaat wordt verbeterd. Meer informatie hierover krijg je van de PMU-specialisten bij de MHP kliniek in Den Haag.

Permanente make-up prijzen in Wateringen en omgeving

Cosmetische behandelingen hebben vaak een behoorlijk kostenplaatje. Permanente make-up prijzen in Wateringen en omgeving variëren per aanbieder. De tarieven zijn vaak samengesteld en bevatten meerdere behandelsessies. Dit is handig om te weten als je prijzen gaat vergelijken. De prijzen die door de MHP kliniek gehanteerd worden zijn betaalbaar en bovendien persoonlijk. Geen ooglid of wenkbrauw is hetzelfde en dat geldt ook voor de wensen en verwachtingen die iemand heeft. Je kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek bij de MHP kliniek in Den Haag. Je wordt dan van een vakkundig advies voorzien door een ervaren PMU-specialist. Tijdens het gesprek worden je vragen beantwoord en de diverse technieken nader toegelicht. Het gesprek wordt afgesloten met een persoonlijk behandelvoorstel en een gespecificeerde prijsopgave.

Permanente make-up ervaringen in Wateringen en omgeving

Kiezen voor permanente make-up kan vragen oproepen. Wat kan ik van een behandeling verwachten? Hoe zijn de resultaten en hoe lang duurt het voor deze optimaal zijn? Zeker als permanente make-up een niet alledaags onderwerp voor je is, wil je graag meer weten over de behandeling. Je vindt permanente make-up ervaringen in Wateringen en omgeving eenvoudig online. Lees alles over de behandeling en ervaringen van anderen met aanbieders en resultaten. Het is mogelijk om op verschillende fora mee te praten en vragen te stellen aan anderen. Bekijk voor en na foto’s die geplaatst worden en zie hoe de resultaten zich ontwikkelen. Het lezen en bekijken van permanente make-up ervaringen in Wateringen en omgeving is een goede voorbereiding op je eigen behandeling met PMU.

Permanente make-up Wateringen FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Wateringen komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Is er een verschil tussen permanente make-up en tatoeëren?

Het aanbrengen van permanente make-up en de tatoeage techniek lijken wat op elkaar. Toch zijn er zekere verschillen. De apparatuur die wordt gebruikt is anders en ook de inkt en pigmenten die gebruikt worden verschillen qua samenstelling. Om permanente make-up aan te brengen wordt gewerkt met korte, dunne naalden die pigment in de bovenste huidlaag aanbrengen. De naalden bij een tatoeage zijn langer, omdat de tatoeage inkt dieper in de huid wordt aangebracht. De resultaten van een tatoeage zijn dan ook blijvend, terwijl het pigment van een PMU behandeling na verloop van een aantal jaren zal vervagen.

2. Voor welke permanente make-up behandelingen kan ik in Wassenaar terecht?

MHP Kliniek, in Den Haag, biedt permanente eyeliner en permanente wenkbrauw behandelingen aan. De kliniek is vanuit Wassenaar vlot te bereiken en je kunt rekenen op een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

3. Wat kost permanente make-up Wassenaar?

Je betaalt bij MHP Kliniek € 295 voor permanente eyeliner. Het laten aanbrengen van permanente wenkbrauwen Ombre kost € 350. Wil je een combinatie van permanente eyeliner en wenkbrauwen laten aanbrengen dan bedragen de kosten hiervoor € 595. Touch-up behandelingen zijn beschikbaar vanaf € 185.

4. Kan permanente make-up bij iedereen worden aangebracht?

Permanente make-up kan zowel om cosmetische als medische redenen uitgevoerd worden. De behandeling is geschikt voor een grote groep vrouwen en mannen. Daarnaast is het een ideale oplossing als je allergisch bent voor standaard cosmetica en als je zelf moeite hebt met het aanbrengen van eyeliner en/of oogpotlood. Ook sporters hebben een voorkeur voor PMU. Je kunt immers sporten en zweten zonder dat je make-up uitloopt. In sommige gevallen kan een behandeling afgeraden worden. Dit is voornamelijk het geval bij diabetes, bepaalde auto-immuunaandoeningen, hart- en vaatziekten.

5. Ik bereid mezelf voor op een chemobehandeling, kan ik PMU aan laten brengen?

Permanente wenkbrauwen en permanente eyeliner zijn ook zichtbaar op het moment dat je wenkbrauwhaartjes en wimperharen uitvallen door de chemokuur. Geadviseerd wordt om PMU aan te laten brengen voordat de chemobehandeling begint. De behandelend PMU specialist kan dan kijken naar je natuurlijke haarkleur en daar het pigment onder meer op afstemmen. Het is bovendien belangrijk dat de huid volledig is genezen voor de chemotherapie.

6. Kan ik over de permanente make-up gewone make-up aanbrengen?

Permanente make-up is niet te vergelijken met uitgebreide avond make-up. Permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen accentueren je gezichtsuitstraling en maken het dagelijkse opmaken een stuk makkelijker. Je basis make-up zit altijd goed. Wil je meer kleur of een extra lijntje? Dan kun je die naast de permanente make-up aanbrengen.

7. Is een PMU behandeling pijnlijk?

Het gevoel dat je ervaart tijdens een permanente make-up behandeling is persoonlijk. Heb je een lage pijngrens, dan kan een behandeling als pijnlijk ervaren worden. Omdat er gewerkt wordt zonder plaatselijke verdoving kun je de huid voor de behandeling insmeren met een verdovende crème, zodat je vrijwel niets merkt van het aanbrengen van het pigment. Verdovende crème is op recept van je huisarts verkrijgbaar bij de apotheek.

8. Wat is het verschil tussen hairstrokes en Ombre bij permanente wenkbrauwen?

Hairstrokes zijn als het ware hele dunne strookjes, haartjes van pigment, die tussen je bestaande wenkbrauwen worden aangebracht. De Ombre techniek geeft een zachte schaduw aan je wenkbrauw. Het resultaat van deze techniek is zeer natuurlijk. Door het pigment in een lichte tint aan te brengen bij het begin van de wenkbrauw en naar het puntje toe het pigment donkerder te maken, krijgt je wenkbrauw een natuurlijke vorm. MHP Kliniek werkt naar volle tevredenheid met de Ombre techniek.

9. Hoe verzorg ik mijn huid na een PMU behandeling?

Je huid beschadigd op het moment dat de naald het pigment aanbrengt. De behandelde huid kan na afloop van de PMU behandeling rood verkleurd en licht gezwollen zijn. Dit verdwijnt in de dagen na de behandeling. Voor een optimale genezing is het belangrijk om niet aan de wondjes te zitten. Het openkrabben van de wondjes kan zowel infecties als slechte wondgenezing tot gevolg hebben. Bij de meeste mensen herstelt de huid zich binnen 7 tot 10 dagen na de behandeling. De eerste 48 uur is het belangrijk om de huid droog te houden. Later kun je de huid voorzichtig droog deppen. Ook hierbij geldt niet te hard wrijven. Een bezoek aan zowel de sauna als het zwembad en de zonnebank stel je uit tot de huid volledig is genezen. Geef eventuele korstjes die ontstaan de tijd om vanzelf van de huid te vallen. Trek ze er niet zelf van af, hierdoor zou je het pigment deels mee kunnen trekken.