Permanente make-up in Wassenaar is voor veel mensen een ideale oplossing bij make-up problemen. PMU biedt onder meer uitkomst bij een make-up allergie en bij haarverlies door ziekte en/of chemotherapie. Zoek je een permanente make-up specialist in Wassenaar en omgeving? De MHP kliniek in Den Haag biedt hoogwaardige behandelingen met hypoallergene pigmenten.

Permanente make-up Wassenaar?

Permanente make-up Wassenaar?

Permanente make-up wenkbrauwen in Wassenaar en omgeving

Heb je weinig of dunne wenkbrauwen? Permanente make-up wenkbrauwen in Wassenaar en omgeving is een effectieve oplossing. De behandeling kan met behulp van verschillende technieken worden toegepast. Welke de ideale techniek is die het beste bij jou past, wordt tijdens een intakegesprek met een behandelend specialist bepaald. Voorafgaand aan de behandeling worden de wenkbrauwen met potlood op je gezicht getekend. Op deze manier wordt de ideale vorm bepaald en kun je je wensen eventueel verduidelijken. De meest voorkomende technieken zijn de hairstrokes en inschaduwen techniek. Het verschil is dat bij de hairstrokes techniek kleine streepjes tussen je eigen haartjes gezet worden. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller. Inschaduwen houdt in dat de wenkbrauwen volledig ingekleurd worden. Je wenkbrauw krijgt hierdoor een meer bepoederd effect. Voor het aanbrengen van de pigmenten wordt gebruik gemaakt van een fijne naald.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Wassenaar en omgeving

Het aanbrengen van het perfecte lijntje onder of boven je ogen is niet altijd even vanzelfsprekend. Oogmake-up geeft je ogen een betere uitstraling waardoor je gezicht er fris uitziet. Dagelijks kun je behoorlijk wat tijd kwijt zijn aan het ideale lijntje. Heb je de perfecte lijn en kom je in een regenbui terecht, dan is het niet ondenkbaar dat de oogmake-up uitloopt. Het laten aanbrengen van permanente make-up ogen en eyeliner in Wassenaar bespaart je dagelijks tijd. Je hoeft je met permanente make-up bovendien ook geen zorgen te maken dat je oogmake-up uitloopt. Bij de MHP kliniek in Den Haag kun je permanente eyeliner aan laten brengen op:

• Het onderste ooglid
• Het bovenste ooglid
• Het onderste en bovenste ooglid

Het pigment dat gebruikt wordt kan zowel zwart als een andere kleur zijn. De behandelend specialist geeft je hierover meer informatie tijdens het intakegesprek. Belangrijk is dat je een kleur kiest die past bij je gezicht en uitstraling. Het resultaat van permanente make-up in Wassenaar en omgeving is immers meerdere jaren zichtbaar.

Permanente make-up ervaringen in Wassenaar en omgeving

Overweeg je een PMU-behandeling maar wil je graag weten wat je precies kunt verwachten? Het lezen van permanente make-up ervaringen in Wassenaar en omgeving kan dan een uitgangspunt zijn. Belangrijk om te weten is dat de resultaten van permanente make-up behandelingen per persoon kunnen verschillen. Ervaringen van anderen geven je inzicht in de mogelijkheden en de behandelend specialisten. Je kunt op internetfora mee praten en vragen stellen. Interessant om te bekijken zijn de foto’s die genomen zijn voor en na een PMU-behandeling. Daarnaast kun je online video’s bekijken van een behandeling met permanente make-up.

Permanente make-up prijzen in Wassenaar en omgeving

De permanente make-up prijzen in Wassenaar en omgeving lopen behoorlijk uiteen. De diverse aanbieders hanteren ieder hun eigen tarieven die onder meer zijn gebaseerd op de complexiteit van een behandeling. De MHP kliniek in Den Haag richt zich samen met jou op het verbeteren van je gezichtsuitstraling. Dit wordt gedaan door met permanente make-up je wenkbrauwen, oogleden en/of lippen bij te werken. De ervaren medewerkers en specialisten adviseren je vooraf over de mogelijkheden die permanente make-up in Wassenaar en omgeving je te bieden heeft. Ieder gezicht is anders en iedereen heeft andere wensen als het aankomt op verzorgde wenkbrauwen en sprekende oogleden. Maak daarom snel een afspraak voor een intakegesprek bij de MHP kliniek en ontvang een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave.

Permanente make-up Wassenaar FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Wassenaar komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Welke techniek wordt gebruikt voor permanente make-up Wassenaar wenkbrauwen?

MHP Kliniek past voor permanente wenkbrauwen de zogenaamde Ombre techniek toe. Door het gebruik van deze techniek krijg je mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Vanaf de aanzet van de wenkbrauw wordt het pigment in een licht tint aangebracht en dit wordt donkerder naar het puntje van de wenkbrauw toe. Er ontstaat een zachte wenkbrauw die niet al te opvallend aanwezig is, maar wel een wenkbrauw die er altijd mooi verzorgd uitziet.

2. Wat kan ik verwachten van permanente eyeliner Wassenaar?

Permanente eyeliner ziet er direct na het aanbrengen donker uit. De kleur neemt in de eerste week na de behandeling met zo’n 40% af. De eventuele rode verkleuring en zwelling van de huid verdwijnen in de dagen die volgen op de behandeling. Om het resultaat een positief handje te helpen is het belangrijk om niet in de ogen te wrijven en niet aan de korstjes die ontstaan te krabbelen. Als je wrijft of krabt aan de korstjes bestaat de kans dat je het pigment beschadigd, waardoor het resultaat tegenvalt. Na de behandeling ga je ook beter niet naar de sauna en/of het zwembad. Na een week tot tien dagen is de huid genezen.

3. Hoeveel PMU behandelingen heb ik nodig?

Na de eerste behandelsessie wordt een gedeelte van het aangebrachte pigment op natuurlijke wijze afgestoten door het herstelproces van de huid. De intensiteit van de kleur wordt bovendien tot zo’n 40% lichter. Een twee behandelsessie is meestal nodig om de resultaten te optimaliseren. Tussen de behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken. De PMU specialist kan vooraf vaak nauwkeurig aangeven hoeveel behandelingen in jouw situatie nodig zijn om een mooi resultaat te bereiken.

4. Hoe weet ik of permanente make-up bij mij past?

Permanente make-up past bij bijna iedereen die ervoor in aanmerking komt. Voorafgaand aan de behandeling neemt de ervaren PMU specialist de verschillende mogelijkheden met je door. Permanente wenkbrauwen worden eerst nauwkeurig uitgemeten en voorgetekend. Zo kun je zien of de vorm je aanspreekt. Standaard wenkbrauwen bestaan niet en er wordt rekening gehouden met zowel je gezichtsvorm als je wensen en verwachtingen. Door de vorm en kleur zo natuurlijk mogelijk te houden kun je langdurig genieten van wenkbrauwen die stralen. Hetzelfde geldt voor permanente eyeliner. Ook bij het aanbrengen van PMU eyeliner wordt gekeken naar de kleur van je ogen, je huidskleur en huidtype. Naast persoonlijk advies kun je van de PMU specialist een eerlijke mening over de mogelijkheden en resultaten in jouw situatie verwachten.

5. Hoe wordt de kleur van permanente make-up Wassenaar bepaald?

Samen met de PMU specialist worden je wensen ten aanzien van onder meer de kleur doorgenomen. De keuze mogelijkheden op het gebied van gekleurd pigment zijn gevarieerd. Van licht blond tot donkerbruin en zwart. Kies niet tegelijk voor een te donkere kleur. Het is makkelijker om in een nabehandeling de kleur iets donkerder te maken, dan in plaats van andersom. De behandelend PMU specialist kijkt bij het bepalen van de kleur naar zowel je huidtype, natuurlijke haarkleur, leeftijd en je voorkeur voor een bepaalde tint.

6. Hoe lang blijven de resultaten van permanente make-up zichtbaar?

De resultaten van permanente make-up blijven jarenlang zichtbaar, maar zijn niet blijvend. Afhankelijk van onder meer de kleur van het pigment, de conditie van je huid en de manier waarop je de huid en PMU verzorgt, zal het pigment langzaam vervagen. Om extra lang te genieten van de resultaten is het belangrijk om altijd een hoge SPF factor te gebruiken als je van de zon geniet. Dit geldt zowel voor de zonnebank als het natuurlijke zonlicht. Cosmetische behandelingen als peelings en fruitzuurbehandelingen kunnen het vervagen van het pigment bespoedigen.

7. Kan ik het pigment bij laten werken?

Ja, dit kan met een touch-up behandeling. Tijdens de touch-up wordt de kleur opgefrist en kan de vorm bijgewerkt worden. Als je geregeld, een keer per jaar, een touch-up behandeling uit laat voeren ziet je permanente make-up er altijd stralend uit. Vanaf € 185 kun je bij MHP Kliniek een touch-up behandeling laten toepassen.

8. Moet ik mijn wenkbrauwen epileren voor permanente wenkbrauwen?

Nee, zeker niet. Voor een natuurlijk resultaat is het zelfs beter om niet te epileren. Laat je wenkbrauwhaartjes gewoon groeien, zodat de kleur van pigment optimaal afgestemd kan worden. Nadat het eindresultaat is bereikt, kun je de wenkbrauwhaartjes die eventueel buiten de vorm groeien epileren.