Een toenemend aantal vrouwen kiest voor het gemak van permanente make-up in Voorburg. Permanente make-up is de ideale manier voor een dagelijks verzorgd uiterlijk. Stralende ogen die nooit meer uitlopen in de sauna of tijdens het sporten. Permanente make-up in Voorburg is daarnaast geschikt als je door ziekte of chemo geen haargroei meer hebt. Meer weten? De PMU-specialisten van de MHP kliniek in Den Haag geven je graag een persoonlijk behandeladvies.

Permanente make-up Voorburg?

Permanente make-up Voorburg?

Permanente make-up wenkbrauwen in Voorburg en omgeving

Mooi gevormde wenkbrauwen is een wens van veel mensen. Wenkbrauwen die altijd goed zitten en bovendien ook nog de perfecte vorm hebben. Vaak ben je aangewezen op dagelijkse make-up producten om je wenkbrauwen bij te werken. Zeker als je dunne, onregelmatige of ontbrekende wenkbrauwen hebt, ben je soms best wat tijd kwijt aan het opmaken. Permanente make-up wenkbrauwen in Voorburg en omgeving is aan te bevelen als je mooi gevormde wenkbrauwen wilt hebben. Wenkbrauwen die altijd goed zitten en die bovendien passen bij de vorm van je gezicht. Permanente make-up wenkbrauwen kan ook worden toegepast als je een litteken hebt in een wenkbrauw. De ervaren PMU-specialisten van de MHP kliniek in Den Haag vormen natuurlijk ogende wenkbrauwen door de techniek af te stemmen op je gezicht. Soms worden verschillende behandeltechnieken met elkaar gecombineerd. Welke techniek voor jou het meest geschikt is wordt geadviseerd tijdens een intakegesprek.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Voorburg en omgeving

Heb je weinig wimpers, kleine ogen of wil je gewoon onder iedere omstandigheid mooi verzorgde ogen hebben? Het laten aanbrengen van permanente make-up ogen en eyeliner in Voorburg en omgeving is de ideale oplossing. Permanente make-up zit altijd goed en je hoeft nagenoeg geen tijd meer te besteden aan het doen van je make-up. Je gaat mooi verzorgd naar bed en staat ’s ochtends uitgeslapen op. Zonder dat je je druk moet maken over je make-up kun je intensief sporten, met een vriendin naar de sauna of de hond uitlaten in een regenbui. Permanente make-up ogen en eyeliner in Voorburg en omgeving loopt niet uit. Het aanbrengen van de gekleurde pigmenten gebeurt bij de MHP kliniek in Den Haag met hypoallergene pigmenten en met uiterste nauwkeurigheid. De kleuren worden afgestemd op je wens en verwachtingspatroon. De behandelend PMU-specialist geeft je voorafgaand aan de behandeling een advies voor de kleuren en vorm waarbij je ogen het best tot hun recht komen.

Permanente make-up ervaringen in Voorburg en omgeving

Ben je benieuwd of permanente make-up geschikt is voor jou? Wil je weten hoe een behandeling met permanente make-up eruitziet? Deze en andere vragen kunnen beantwoord worden door permanente make-up ervaringen in Voorburg en omgeving te lezen. Online is veel informatie te vinden die betrekking heeft op PMU-behandelingen. Ervaringsverhalen, voor en na foto’s en behandelvideo’s. Het lezen en bekijken van permanente make-up ervaringen in Voorburg en omgeving is een eerste uitgangspunt als voorbereiding op de behandeling.

Permanente make-up prijzen in Voorburg en omgeving

Net zoals andere cosmetische behandelingen heeft een PMU-behandeling een zeker prijskaartje. De permanente make-up prijzen in Voorburg en omgeving variëren van goedkoop tot duur. Het verdient de aanbeveling om de permanente make-up prijzen in Voorburg en omgeving van diverse aanbieders met elkaar te vergelijken. Vergelijken geeft je meer inzicht in de mogelijkheden die bij je budget passen. Bekijk zowel prijzen voor losse behandelsessies als de complete prijzen voor een PMU-behandeling. Wil je een persoonlijke prijsopgave voor permanente make-up ontvangen? Maak dan een afspraak bij de ervaren specialisten van de MHP kliniek in Den Haag. Tijdens een intakegesprek krijg je naast een overzichtelijke prijsopgave uitgebreide informatie over de toegepaste technieken en gebruikte pigmenten.

Permanente make-up Voorburg FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Voorburg komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Welke permanente make-up behandelingen voert MHP Kliniek uit?

Je kunt bij MHP Kliniek terecht voor permanente make-up eyeliner en permanente make-up wenkbrauwen.

2. Welke PMU techniek wordt toegepast bij mijn wenkbrauwen?

De PMU specialist werkt met de Ombre techniek. Deze techniek vangt aan bij de aanzet van je wenkbrauwen met een zachte kleur en loopt geleidelijk aan over in een meer donkerdere kleur naar het puntje van de wenkbrauw toe. De resultaten van Ombre permanente wenkbrauwen zijn zacht en natuurlijk. Het is een populaire techniek die natuurgetrouwe resultaten mogelijk maakt.

3. Kan ik direct terecht voor permanente make-up Voorburg?

MHP Kliniek werkt op afspraak. Voordat de behandeling zelf wordt uitgevoerd vindt er eerst een gesprek plaats waarin je wensen en verwachtingen worden doorgenomen. Ook je gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik zijn belangrijke gegevens voor de PMU specialist. Aan de hand van het gesprek wordt gekeken welke behandeling toegepast kan worden voor de mooiste resultaten.

4. Is een permanente make-up behandeling Voorburg duur?

Permanente make-up aan laten brengen is niet goedkoop. Tegenover de kosten staan praktische voordelen die je ter overweging mee kunt nemen. Je bent immers niet meer dagelijks bezig met het aanbrengen van make-up. Je kunt rustig gaan sporten zonder achteraf je make-up in orde te moeten brengen. Permanente make-up zit 24 uur per dag goed. MHP kliniek hanteert tarieven tussen € 185 en € 595.

5. Is het aanbrengen van permanente make-up veilig?

Ja. Permanente make-up is een van de veiligste cosmetische behandelingen ter wereld. Laat de behandeling altijd uitvoeren door een ervaren en gekwalificeerde PMU specialist in een hygiënische omgeving waar steriele apparatuur wordt gebruikt. Het blijft een cosmetische behandeling waarbij zich soms bijwerkingen voor doen. Slechte wondgenezing, huidirritaties en eventuele wondinfecties doen zich in zeldzame gevallen voor.

6. Hoe wordt permanente make-up Voorburg aangebracht?

Voor de techniek zijn zowel speciale apparatuur ontworpen als hypoallergene pigmenten samengesteld. Het pigment wordt met korte dunne naaldjes aangebracht in de bovenste huidlaag. In tegenstelling tot een tatoeage, waarbij het pigment dieper wordt ingebracht, kunnen meerdere behandelsessies nodig zijn voor een optimaal resultaat.

7. Waarom zijn meerdere behandelsessies nodig?

Direct na de eerste behandeling is het pigment erg donker van kleur. Dit vermindert in de dagen daarna met zo’n 30% tot 40%. Omdat een gedeelte van het pigment verloren gaat, wordt in een tweede behandelsessie het resultaat verder geoptimaliseerd en verbeterd. Slechts in enkele gevallen zijn meer dan twee behandelsessies nodig.

8. Hoe verzorg ik de behandelde huid na een PMU behandeling?

De PMU specialist geeft je advies over de manier waarop je de huid behandelt. Dat geldt zowel voor de verzorging na het aanbrengen van permanente eyeliner als permanente wenkbrauwen. Laat de korstjes die gevormd worden altijd zitten totdat ze vanzelf van de huid vallen. Wrijf en/of krab ze niet los. Hierdoor kun je het aangebracht pigment mee lostrekken, wat nadelig is voor het resultaat. Zo’n 7 tot 10 dagen na de PMU behandeling is de huid vrijwel helemaal herstelt.

9. Hoe kan ik me voorbereiden op een permanente make-up behandeling?

Permanente make-up heeft geen speciale voorbereiding nodig. Als je bloedverdunnende medicatie gebruikt kan het doseerschema worden aangepast. Hou je aan de voorgeschreven instructies. Vanaf 24 uur voor de behandeling drink je beter geen alcohol meer, omdat alcohol eveneens een bloedverdunnende werking heeft.

10. Moet ik mijn wenkbrauwen epileren voor een PMU behandeling?

Nee, als je natuurlijke wenkbrauwhaartjes hebt kun je deze laten zitten. Hierdoor worden natuurlijkere resultaten gecreëerd. Het is voor de behandelend PMU specialist op dat moment ook makkelijker om de best passende kleur te gebruiken.

11. Kan ik voorafgaand aan een chemokuur permanente make-up aan laten brengen?

Zeker. Ook als je niet zeker weet of je haar uitvalt als gevolg van de chemobehandeling is het aanbrengen van permanente make-up mogelijk. Het is belangrijk dat de huid genezen is voordat je aan de chemokuur begint, maak daarom tijdig een afspraak.

12. Ik ben nogal angstig voor naalden, hoe wordt de verdoving uitgevoerd?

Het aanbrengen van permanente make-up is een behandeling die door de meeste mensen goed wordt doorstaan zonder verdoving. De huid die behandeld wordt is dun en daardoor gevoelig. Als je daarbij een afkeer hebt van naalden kun je behoorlijk tegen de behandeling op zien. Het is mogelijk om de huid voor de PMU behandeling in te smeren met een verdovende crème die op doktersrecept bij de apotheek verkrijgbaar is. Je merkt dan vrijwel niet van de behandeling.