Op ieder moment van de dag er stralend uitzien. Het is geen geheim dat iedereen dat graag zou willen. Ben je op zoek naar een specialist voor permanente make-up in Poeldijk en omgeving? Kies dan voor de MHP kliniek in Den Haag. De PMU-specialisten geven je de verzorgde uitstraling die dag en nacht goed zit. Irritaties door moeilijk aan te brengen en uitlopende make-up producten behoren met permanente make-up tot het verleden.

Permanente make-up Poeldijk?

Permanente make-up Poeldijk?

Permanente make-up wenkbrauwen in Poeldijk en omgeving

Mooie wenkbrauwen zijn vaak de blikvangers van een gezicht. Niet iedereen is echter gezegend met perfect gevormde natuurlijke wenkbrauwen. Je kunt door veelvuldig epileren of bij haarverlies door een ziekte helemaal geen wenkbrauwen meer hebben. Daarnaast is het mogelijk dat je dunne of onregelmatige wenkbrauwen hebt of dat er sprake is van een ontsierend litteken in een wenkbrauw. Permanente make-up wenkbrauwen in Poeldijk en omgeving geeft je een compleet nieuwe wenkbrauw of heeft een corrigerende werking op de bestaande wenkbrauwen. De ervaren PMU-specialisten die bij de MHP kliniek in Den Haag werkzaam zijn tekenen voor de behandeling met potlood de contouren van je wenkbrauwen. Zo krijg je een idee van hoe de wenkbrauw er na de behandeling met permanente make-up uit komt te zien. Permanente make-up wenkbrauwen in Poeldijk en omgeving creëert spectaculaire wenkbrauwen die een perfecte vorm hebben en precies bij je gezichtsuitdrukking passen.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Poeldijk en omgeving

Perfect opgemaakte ogen met een verblindende oogopslag. Het wordt wel eens gezegd dat je ogen de vensters van je ziel zijn. Slecht opgemaakte ogen of uitgelopen oogmake-up doen afbreuk aan je uitstraling en hebben een negatief effect op je zelfvertrouwen. Met permanente make-up ogen en eyeliner in Poeldijk en omgeving is uitgelopen oogmake-up niet langer iets om je zorgen over te maken. Niet alleen je ogen stralen met permanente make-up, je hele gezicht krijgt een frisse look. Permanente eyeliner kan worden aangebracht op de manier die jij wenst maar wel zo dat het past bij je uitstraling. Je kunt kiezen voor permanente make-up ogen en eyeliner voor zowel het onderste, bovenste als beide oogleden. Van een fijn accent bij de wimperlijn tot een liftend effect van je ogen met een iets bredere eyeliner. Samen met de PMU-specialist van de MHP kliniek in Den Haag wordt de juiste vorm, kleur en dikte van de permanente eyeliner bepaald.

Permanente make-up ervaringen in Poeldijk en omgeving

Voordat je een cosmetische behandeling overweegt is het goed jezelf te verdiepen in de mogelijkheden en eventuele resultaten. Een groot aantal permanente make-up ervaringen in Poeldijk en omgeving kun je online lezen en bekijken. Lees zowel de positieve als meer negatieve ervaringen. Vaak kun je uit de ervaringen van anderen tips halen die voor en na een behandeling het resultaat kunnen beïnvloeden. De ervaren PMU-specialisten van de MHP kliniek in Den Haag geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Permanente make-up prijzen in Poeldijk en omgeving

De permanente make-up prijzen in Poeldijk en omgeving variëren. Goedkope behandelingen zijn niet altijd meteen het minste van kwaliteit net zoals dat de meest dure aanbieder ook niet de beste hoeft te zijn. Prijzen hangen onder andere af van de methode waarmee de behandeling wordt uitgevoerd en het aantal behandelsessies dat is inbegrepen. Je kunt je voordeel doen door meerdere aanbieders en tarieven met elkaar te vergelijken. De permanente make-up prijzen in Poeldijk en omgeving die door de MHP kliniek worden gehanteerd zijn uiterst betaalbaar. Wil je meer weten over de permanente make-up prijzen in Poeldijk en omgeving? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij een PMU-specialist van de MHP kliniek. Tijdens het gesprek ontvang je een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave.

Permanente make-up Poeldijk FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Poeldijk komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Voor wie is permanente make-up Poeldijk geschikt?

Permanente make-up kan bij een grote groep mensen worden toegepast. Ben je op zoek naar een oplossing voor eyeliner die je maar moeilijk aan kunt brengen, of wrijf je regelmatig in je ogen waardoor make-up gaat vlekken? Dan is PMU een prima alternatief. Daarnaast is een behandeling geschikt als je allergisch bent voor traditionele cosmetica en er toch graag verzorgd uit wil zien. Permanente make-up kan ook worden aangebracht voordat je chemotherapie ondergaat. De behandeling is breed inzetbaar en biedt uitstekende resultaten.

2. Kan ik met PMU ook nog gewone make-up aanbrengen?

Permanente eyeliner en permanente wenkbrauwen laten je ogen er altijd stralend uitzien. Het is echter geen vervanging voor uitgebreide make-up. Je kunt prima wat meer kleur of een extra lijntje toevoegen. Je hebt een vaste basis als uitgangspunt en dat maakt het opmaken een stuk makkelijker. Geen behoefte om extra make-up aan te brengen? Met permanente eyeliner zien je ogen er 24 uur per dag sprekend uit. Voel je dus zeker niet verplicht om alsnog met cosmeticaproducten aan de slag te gaan.

3. Hoe wordt permanente make-up Poeldijk aangebracht?

MHP Kliniek werkt met moderne apparatuur en hypoallergene pigmenten die aan strenge wet- en regelgeving voldoen. De naaldjes die gebruikt worden in het apparaat zijn kort en dun. Door middel van snelle op en neergaande bewegingen wordt het pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Voor iedere behandeling worden nieuwe naaldjes gebruikt.

4. Ik heb een gevoelige huid. Kan ik toch PMU laten aanbrengen?

Allergieën en overgevoeligheid voor cosmetica producten komen geregeld voor. Permanente make-up wordt uitgevoerd met hypoallergene pigmenten en is ideale oplossing voor de gevoelige huid. Het is bovendien altijd mogelijk om eerst een proefstukje aan te laten brengen. Zo kunnen eventuele huidreacties worden uitgesloten.

5. Hoe lang duurt een PMU behandeling?

De behandelduur ligt tussen 1,5 en 2 uur, waarbij de eerste behandeling wat langer duurt dan eventueel aanvullende behandelsessies.

6. Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het pigment dat bij de eerste PMU behandeling wordt aangebracht, verliest zo’n 40% van de intensiteit in de dagen na de behandeling. Meestal zijn twee behandelingen nodig om het resultaat te optimaliseren. Je huid heeft echter tijd nodig om te herstellen van de PMU behandeling. Tussen de verschillende behandelmomenten zit een periode van 4 tot 6 weken.

7. Hoe lang zijn de resultaten van permanente make-up Poeldijk zichtbaar?

Zowel permanente eyeliner als permanente wenkbrauwen zijn langdurig, meerdere jaren, zichtbaar. De exacte duur is verschillend en hangt onder meer af van uw huidtype en de kleur van het pigment. Lichtere kleuren vervagen eerder dan donkerdere kleuren. Ook de manier waarop u de huid verzorgd is van invloed. Bovendien heeft ook het gebruik van een zonnebank en/of langdurige onbeschermde blootstelling aan natuurlijk zonlicht invloed op de duur van het resultaat. Twee tot vijf jaar is een normale termijn. Tussentijds kun je voor een touch-up behandeling kiezen, om de kleuren op te frissen.

8. Kan ik bij MHP Kliniek terecht voor een correctie van eerder aangebrachte permanente make-up?

Bestaande permanente make-up kan, binnen de grenzen van wat mogelijk is, bijgewerkt worden. Zowel de kleur als de vorm kunnen worden aangepast.

9. Wat kost permanente make-up Poeldijk?

Je kunt bij MHP Kliniek in Den Haag terecht voor permanente make-up eyeliner, permanente make-up wenkbrauwen en touch-up behandelingen. De prijzen hiervoor liggen tussen € 185 en € 595.

10. Worden de kosten voor een PMU behandeling Poeldijk vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Zorgverzekeraars vergoeden soms de kosten voor een PMU wenkbrauwen en PMU eyeliner behandeling. In geval van onder meer alopecia areata, chemotherapie, ongevallen en/of brandwonden kan een kostenvergoeding van toepassing zijn. De voorwaarden hiervoor vind je terug in de polisvoorwaarden van je zorgverzekering en eventueel aanvullende polis.

11. Wanneer kan permanente make-up Poeldijk niet worden toegepast?

Sommige actieve huidinfecties kunnen aanleiding geven om de geplande PMU behandeling tot een later tijdstip uit te stellen. Daarnaast kan een PMU specialist de behandeling afraden in geval van diabetes, auto-immuun aandoeningen, hart- en vaatziekten. Minderjarigen komen alleen in aanmerking voor de behandeling met schriftelijke toestemming van de ouders en/of voogd.

12. Hoe krijg ik meer informatie over permanente make-up Poeldijk?

Je bent van harte welkom bij MHP Kliniek in Den Haag. Vanuit Poeldijk kun je ons eenvoudig bereiken met eigen vervoer en/of het openbaar vervoer. Een afspraak maak je telefonisch of door een e-mail te sturen.