Ben je niet zo handig in het aanbrengen en verzorgen van make-up? Vindt je dat je dagelijks veel tijd kwijt bent met make-up producten en wil je ’s ochtends fris en fruitig uit bed stappen? Dromen over permanente make-up is niet langer nodig. Als je permanente make-up in Naaldwijk overweegt, kies dan voor de MHP kliniek in Den Haag. Je kunt bij de kliniek terecht voor permanente make-up behandelingen voor zowel je wenkbrauwen, oogleden en lippen.

Permanente make-up Naaldwijk?

Permanente make-up Naaldwijk?

Permanente make-up wenkbrauwen in Naaldwijk en omgeving

Veel vrouwen willen volle wenkbrauwen. Het zijn immers je wenkbrauwen die je gezicht karakter en uitstraling geven. Het creëren van volle wenkbrauwen die er verzorgd uitzien valt in de praktijk helaas nog wel eens tegen. Je kunt te dunne of onregelmatige wenkbrauwen hebben. Het komt ook voor dat door te veel epileren of een ziekte de wenkbrauwen volledig zijn verdwenen. Permanente make-up wenkbrauwen in Naaldwijk en omgeving geven je nieuwe wenkbrauwen en corrigeren je eigen wenkbrauwen. Permanente make-up wenkbrauwen wordt aangebracht met verschillende technieken. Voorafgaand aan de behandeling wordt met een potlood de vorm op je gezicht aangebracht. Dit stelt je in staat om te zien hoe de wenkbrauwen eruit gaan zien. Daarna brengt de PMU-specialist de permanente make-up aan. Het pigment dat wordt gebruikt wordt afgestemd op je gezicht en eventuele eigen wenkbrauwen.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Naaldwijk en omgeving

Wil je er goed uitzien zonder dagelijks lang voor de spiegel te staan? Vindt je het handmatig aanbrengen van eyeliner lastig? Heb je snel last van tranende ogen? Permanente make-up ogen en eyeliner in Naaldwijk en omgeving wordt eenmalig aangebracht en blijft jarenlang mooi. Het aanbrengen van permanente make-up gebeurt met hypoallergene pigmenten. De PMU-specialist van de MHP kliniek in Den Haag brengt het pigment aan in de bovenste huidlaag. Je kunt permanente make-up ogen en eyeliner in Naaldwijk en omgeving aan laten brengen op zowel de bovenste, onderste als beide oogleden. De permanente make-up blijft meerdere jaren zitten. Optimale resultaten worden bereikt op het moment dat er meerdere behandelsessies plaatsvinden. Tussen de behandelingen zitten telkens enkele weken om de huid te laten herstellen. Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het optimale resultaat kan de PMU-specialist je vertellen tijdens een intakegesprek.

Permanente make-up ervaringen in Naaldwijk en omgeving

Permanente make-up ervaringen in Naaldwijk en omgeving vindt je onder meer online. Ervaringen van anderen met een permanente make-up behandeling kunnen je helpen met het nemen van een beslissing. Zeker als je niet zeker weet of permanente make-up iets voor jou is, zijn ervaringen van anderen een handige hulp. Informeer jezelf door het bekijken van voor en na foto’s. Tegenwoordig zijn online ook meer en meer video’s te vinden waarin een permanente make-up behandeling in beeld wordt gebracht.

Permanente make-up prijzen in Naaldwijk en omgeving

Als je een permanente make-up behandeling overweegt, dan wil je graag weten wat de kosten zijn. Permanente make-up prijzen in Naaldwijk en omgeving verschillen per PMU-specialist en zijn afhankelijk van de behandeling die wordt uitgevoerd. Het loont de moeite om de tarieven met elkaar te vergelijken. Het is belangrijk om niet alleen naar de genoemde prijs te kijken. Hoe is het tarief samengesteld en welke zorg is inbegrepen? Vaak zijn meerdere behandelsessies nodig om het optimale resultaat te bereiken. Let daarom altijd goed op het totaalplaatje van een prijsopgave. De permanente make-up prijzen in Naaldwijk en omgeving van de MHP kliniek worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Tijdens het intakegesprek worden je wensen en verwachtingen besproken. De PMU-specialist overlegt de mogelijkheden en geeft je een vakkundig advies over de pigmenten en de behandeling. Je ontvangt naast het advies een overzichtelijke prijsopgave.

Permanente make-up Naaldwijk FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Naaldwijk komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Waarom laat ik permanente make-up aanbrengen?

Er zijn diverse redenen. Gemak is een veelgenoemde reden om PMU aan te laten brengen. Je bespaart tijd omdat je geen eyeliner of oogpotlood aan moet brengen om er goed uit te zien. Ook als je slecht ziet of geen vaste hand hebt, kan permanente make-up uitkomst bieden. Mensen die chemotherapie ondergaan of die door ziekte of ongevallen hun wenkbrauwen zijn verloren hebben eveneens baat bij permanente make-up.

2. Wanneer kan permanente make-up Naaldwijk niet worden toegepast?

Permanente make-up kan niet worden aangebracht als er sprake is van actieve huidinfecties. Diabetes patiënten worden in de regel ook niet behandeld, dit door de vergrote kans op een slechte wondgenezing. Ook als je te maken hebt met een auto-immuunaandoening kan een PMU specialist beslissen om de behandeling niet toe te passen. De risico’s zijn in dit soort situaties te groot.

3. Wat zijn de risico’s van permanente make-up Naaldwijk?

Permanente make-up die volgens de GGD regelgeving wordt aangebracht in een steriele omgeving, is een veilige behandeling. Toch bestaat er een kleine kans op risico’s en bijwerkingen. Zo kan zich een allergische reactie of huidirritatie voordoen. In sommige gevallen genezen de wondjes slecht en doen zich wondinfecties voor. Als je de instructies van de behandelend PMU specialist opvolgt, verklein je de kans op eventuele bijwerkingen.

4. Is permanente make-up een pijnlijke behandeling?

Iedereen heeft een andere pijngrens, de meeste mensen ervaren een PMU behandeling als draaglijk. Van extreme pijn is geen sprake en er wordt niet gewerkt met plaatselijke verdovingen. Je kunt de huid die behandeld wordt, een uur voor de ingreep insmeren met een verdovende crème. Hiermee wordt het gevoel verder beperkt en merk je vrijwel niets van de behandeling. De eerste dag kan het behandelde gebied wat gevoelig en pijnlijk zijn. Je kunt napijn met een pijnstiller bestrijden.

5. Hoe lang duurt het voordat mijn huid is genezen?

De huid wordt aangeprikt met een korte, dunne naald en herstelt zich in de dagen die volgen op de behandeling. De meeste mensen genezen binnen 7 tot 10 dagen. Voor een vlot herstel verzorg je de huid met de nodige aandacht. Tijdens de herstelperiode ga je niet onder de zonnebank, maar ook niet naar sauna en/of het zwembad. Vermijd wrijven en krabben als de huid korstjes vormt. Laat de korstjes vanzelf van de huid afvallen en geef littekentjes geen kans.

6. Zijn de resultaten van permanente make-up blijvend?

Het pigment dat wordt aangebracht gaat op een gegeven moment vervagen. De resultaten zijn langdurig, maar niet blijvend. Dit vervagen komt omdat het pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. Onder invloed van de lichaamseigen celvernieuwing in combinatie met de huidverzorging en invloed van externe factoren vervaagt het pigment bij de een sneller dan bij de ander. Permanente make-up blijft zo’n 2 tot 4 jaar mooi, voordat het vervagen zichtbaar wordt.

7. Is een PMU behandeling genoeg voor een optimaal resultaat?

Direct na de eerste permanente make-up behandeling zie je dat het pigment een stuk donkerder is dan dat je wellicht verwacht. De intensiteit van het pigment neemt met nog zo’n 40% af in de dagen die volgen. Oneffenheden worden met een tweede behandelsessie opgevuld en geperfectioneerd. De meeste behandelingen bestaan uit twee behandelsessies. Slaat het pigment niet goed aan, dan kan een PMU specialist een aanvullende sessie adviseren. Tussen de verschillende behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken.

8. Is permanente make-up Naaldwijk duur?

MHP Kliniek, in Den Haag, biedt permanente make-up behandelingen aan voor gunstige tarieven. Voor bedragen tussen € 185 en € 595 hoef je jezelf geen zorgen meer te maken of je make-up wel goed zit.

9. Ik heb eerder permanente make-up laten aanbrengen en ben niet tevreden met het resultaat. Wat kan ik doen?

Soms komt het voor dat je het resultaat van permanente make-up niet is wat je er vooraf van hebt verwacht. Vaak is een verkeerd verwachtingspatroon hiervoor de oorzaak. De ervaren PMU specialist van MHP Kliniek bekijkt samen met je het resultaat en bekijkt welke mogelijkheden er zijn om te verbeteren of te corrigeren. Het is doorgaans prima mogelijk om de resultaten naar tevredenheid bij te stellen.

10. Kan permanente make-up ongedaan gemaakt worden?

Permanente make-up heeft langdurige resultaten die je niet zomaar kunt verwijderen. Wachten tot de kleuren vervagen is de makkelijkste manier. Laserbehandelingen worden vlakbij de ogen immers niet toegepast.