Wil je ‘s morgens wakker worden en niet gelijk aan make-up denken? Wakker worden met verzorgde en opgemaakte ogen kan met permanente make-up in Honselersdijk. Vergeet het dagelijkse ritueel met eyeliners en potloden. Permanente make-up zit altijd goed en loopt bovendien niet uit als je ogen en/of je gezicht nat worden. Ben je op zoek naar een ervaren PMU-specialist in Honselersdijk en omgeving? Kies dan voor de MHP kliniek in Den Haag.

Permanente make-up Honselersdijk?

Permanente make-up Honselersdijk?

Permanente make-up wenkbrauwen in Honselersdijk en omgeving

Heb je zelf dunne, onregelmatige of helemaal geen wenkbrauwen? Permanente make-up wenkbrauwen in Honselersdijk en omgeving corrigeert en creëert wenkbrauwen in de ideale vorm. Met de toenemende populariteit van permanente make-up worden de toegepaste technieken steeds verder gemoderniseerd. Permanente make-up wenkbrauwen in Honselersdijk en omgeving kan op verschillende manieren worden toegepast. De behandelend specialist van de MHP kliniek in Den Haag vertelt je alles over de technieken tijdens een persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. Het gesprek is bedoeld om je te adviseren over de mogelijkheden die bij je passen. De keuze voor de behandeltechniek is afhankelijk van je wensen en verwachtingen. Het resultaat is een verzorgde wenkbrauw die past bij je gezicht en uitstraling.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Honselersdijk en omgeving

Sprekende ogen die er zowel ’s ochtends vroeg als ’s avonds laat verzorgd uitzien. Het is mogelijk met permanente make-up ogen en eyeliner in Honselersdijk en omgeving. Onbezorgd een frisse duik in het zwembad nemen tijdens je strandvakantie of door de regen op de fiets naar huis. Permanente eyeliner voorkomt dat je zorgen maakt over make-up die uitloopt. Permanente eyeliner kan worden aangebracht in de kleur, vorm en dikte die je gewend bent met een potlood. Van een strakke harde lijn tot een verfijnd accentlijntje bij je wimpers. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. De PMU-specialist laat je de mogelijkheden zien en streeft samen met je naar het optimale eindresultaat. Voor verzorgde permanente make-up ogen en eyeliner in Honselersdijk en omgeving ga je naar de MHP kliniek in Den Haag. De bij de kliniek werkzame specialisten hebben jarenlange ervaring met permanente make-up en adviseren je graag over de mogelijkheden die bij je passen.

Permanente make-up ervaringen in Honselersdijk en omgeving

Vaak bestaat een complete PMU-behandeling uit meerdere behandelsessies. Tussen de behandelmomenten zit steeds een aantal weken om je huid de kans te geven te herstellen. Optimale resultaten worden gemiddeld na twee tot drie behandelingen bereikt. Als je een PMU-behandeling overweegt, verwacht je misschien direct een optimaal resultaat. Door het lezen van permanente make-up ervaringen in Honselersdijk en omgeving kom je veel te weten over de inhoud van de behandeling. Het is belangrijk om vooraf te weten waar je rekening mee moet houden en hoe een behandeling wordt uitgevoerd. Permanente make-up ervaringen in Honselersdijk en omgeving kun je online lezen en bekijken. Bekijk foto’s van voor en na een behandeling of zie hoe de permanente pigmenten in de huid worden aangebracht door naar een PMU-video te kijken.

Permanente make-up prijzen in Honselersdijk en omgeving

Wil je weten wat de permanente make-up prijzen in Honselersdijk en omgeving zijn? Neem contact op met de MHP kliniek in Den Haag. Tijdens het intakegesprek ontvang je een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. De prijzen voor een PMU-behandeling bij de MHP kliniek bevatten ook nazorg en het genoemde aantal behandelsessies. Als je prijzen van aanbieders gaat vergelijken is het belangrijk om te kijken naar de onderdelen die zijn inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor soms hoge extra kosten te staan en weet je zeker dat het een compleet pakket is.

Permanente make-up Honselersdijk FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Honselersdijk komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Waarom ga ik voor permanente make-up Honselersdijk naar MHP Kliniek in Den Haag?

MHP Kliniek in Den Haag ligt op korte afstand van Honselersdijk en is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer goed bereikbaar. De ervaren en gekwalificeerde PMU specialisten zijn op de hoogte van de nieuwste PMU technieken en werken met moderne apparatuur. De prijzen die MHP Kliniek hanteert zijn bovendien competitief en uiterst betaalbaar. Je bent bij MHP Kliniek in vertrouwde handen.

2. Hoe werkt PMU wenkbrauwen ombre?

Het resultaat van permanente make-up wenkbrauwen ombre is erg subtiel. Het pigment begint licht en wordt donkerder richting het puntje van de wenkbrauw. Je wenkbrauwen zien er voller en strakker uit. Het pigment wordt aangebracht met een korte fijne naald, waarbij de kleur van het pigment op je natuurlijke wenkbrauw kleur en huidskleur kan worden afgestemd.

3. Hoeveel PMU behandelingen heb ik nodig voor een optimaal resultaat?

Permanente make-up Honselersdijk bevat 2 tot 3 behandelingen. Je wensen en verwachtingen worden uitvoerig besproken, evenals de kleur van het pigment en de vorm. Je kunt de vorm eerst zien aan de hand van een tekening die op je huid wordt aangebracht. Na het aanbrengen van het pigment is de kleur donkerder dan je wellicht verwacht. De intensiteit neemt met 30% tot 40% af in de dagen na de behandeling. Eventuele verbeteringen en kleine correcties worden in een tweede behandelsessie aangebracht. De periode die tussen de behandelingen ligt bedraagt minimaal 4 weken. Zo lang heeft de huid nodig om te herstellen.

4. Welke kleuren worden gebruikt bij permanente make-up Honselersdijk?

De PMU specialist bekijkt uw huid nauwkeurig en maakt een zogenaamde huidanalyse. Aan de hand hiervan kan bepaald worden welke kleur het beste bij je huidskleur en huidtype past. Uiteraard telt je voorkeur ook mee. Permanente eyeliner wordt meestal aangebracht met een zwart pigment. Wenkbrauwen hebben een bruine tint. Kleuren kunnen met elkaar gemengd worden, totdat voor jou de ideale kleur ontstaat.

5. Verkleurt permanente make-up Honselersdijk niet blauw of groen?

Nee. De hypoallergene pigmenten die aangebracht worden zijn speciaal voor permanente make-up doeleinden ontwikkeld. Het pigment wordt in de bovenste huidlaag aangebracht en zal na verloop van een aantal jaren vervagen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je plotseling blauwe eyeliner hebt of wenkbrauwen die er wat groen uit gaan zien.

6. Hoe lang zijn de resultaten van permanente make-up Honselersdijk mooi?

De resultaten van permanente make-up blijven zo’n drie tot vijf jaar mooi en goed zichtbaar. Het pigment zal na verloop van tijd gaan vervagen. Hoe snel dit gebeurt verschilt per persoon en de manier waarop je de permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen verzorgd. Door regelmatig, een keer per jaar, een kleine touch-up uit te laten voeren zien de kleuren er altijd fris en goed verzorgd uit.

7. Kan ik met permanente make-up onder de zonnebank?

Als je permanente make-up aan laat brengen, krijg je het advies om de eerste week na de behandeling niet onder de zonnebank te gaan. De intensiteit van de zonnebank heeft een negatief effect op het pigment waardoor de kleuren sneller vervagen. Nadat de huid volledig is hersteld kun je af en toe onder de zonnebank gaan, maar kies dan voor een optimale bescherming van ogen en wenkbrauwen.

8. Wat zijn de kosten van permanente make-up Honselersdijk?

MHP Kliniek hanteert competitieve, betaalbare tarieven voor permanente make-up behandelingen. Je betaalt voor permanente eyeliner € 295. Het laten aanbrengen van permanente wenkbrauwen ombre kost € 350, terwijl je voor een combinatie van permanente eyeliner en wenkbrauwen € 595 betaalt. Nabehandelingen of een touch-up van de kleur zijn beschikbaar vanaf € 185.

9. Ik heb een gevoelige huid en gebruik geen gewone make-up. Kan ik permanente make-up aan laten brengen?

Permanente make-up is vaak een ideale oplossing voor mensen die gevoelig zijn voor standaard make-up producten. De overgevoeligheidsreactie ontstaat vaak op bepaalde ingrediënten die in make-up producten verwerkt zijn. Naast huidirritaties heb je dan de drang om in je ogen te wrijven, waardoor je niet alleen jeuk hebt, maar ook nog eens rode ogen en de kans op make-up die uitloopt en gaat vlekken. Om huidirritaties uit te sluiten, kun je in overleg met de PMU specialist een zogenaamd proefstukje aan laten brengen. Als irritaties uitblijven kun je de permanente make-up aan laten brengen zonder dat je zorgen hoeft te maken om een allergische reactie.