Wil je ergraag verzorgd uitzien zonder dagelijks make-up aan te brengen? Met permanente make-up straal je op elk moment van de dag. Kiezen voor permanente make-up kan om uiteenlopende redenen. Ben je op zoek naar een PMU-specialist in Den Haag? Kies dan voor de MHP kliniek.

Permanente make-up Den Haag?

Permanente make-up Den Haag?

Permanente make-up geeft je meer zelfvertrouwen

Onzeker over je uiterlijk. Een groot aantal vrouwen en mannen heeft hier mee te maken. De oorzaken zijn divers.Van een allergie voor make-up producten tot een onderliggend ziektebeeld. Permanente make-up aan laten brengen verbetert je zelfvertrouwen. Je hoeft jezelf geen zorgen meer te maken over hoe je eruitziet. Permanente make-up loopt niet uit in de regen of tijdens het sporten. Zelfs na een lange nachtrust zie je er goed uit. Permanente make-up is geschikt voor vrijwel iedereen. Bij de MHP kliniek in Den Haag werken ervaren PMU-specialisten die je adviseren over de mogelijkheden van permanente make-up.

Permanente make-up wenkbrauwen in Den Haag en omgeving

Goed verzorgde wenkbrauwen horen bij je gezichtsuitdrukking. De perfecte wenkbrauw creëren is niet altijd even makkelijk. Permanente make-up wenkbrauwen geven je ogen en gezicht een sierlijke uitstraling. Een PMU-specialist van de MHP kliniek in Den Haag perfectioneert zowel de kleur als de vorm van je wenkbrauwen. Door het gebruik van moderne technieken behouden je wenkbrauwen de natuurlijke uitstraling. Permanente make-up wenkbrauwen in Den Haag en omgeving wordt op verschillende manieren aangebracht.

• Wenkbrauwen Hairstrokes. Moderne en nieuwe techniek voor het aanbrengen van permanente make-up wenkbrauwen. De behandelend specialist maakt hierbij gebruik van een ultra fijne naald waarmee pigment in de huid wordt aangebracht. Aan het begin van de behandeling wordt een schaduwlijn aangebracht waarna je wenkbrauwen haartje voor haartje in de ideale vorm worden aangebracht. Door gebruik te maken van verschillende kleuren pigment krijgt je wenkbrauw meer diepte. Uiteraard worden de kleuren in overeenstemming met jou gekozen.

• Wenkbrauwen inschaduwen. Dunne en/of onregelmatige wenkbrauwen kunnen met permanente make-up gecorrigeerd worden. Met behulp van permanente make-up krijg je een gelijkmatige wenkbrauw die er altijd goed uitziet. Deze techniek kan ook worden toegepast om aanwezige littekens te verbergen.

Permanente make-up ervaringen in Den Haag en omgeving

Online vindt je uiteenlopende permanente make-up ervaringen in Den Haag en omgeving. Je kunt de ervaringen gebruiken om jezelf voor te bereiden op de behandeling. Permanente make-up ervaringen van anderen geven je inzicht in de mogelijkheden en wat je van een behandeling mag verwachten. Voor- en nadelen van PMU worden besproken en op sommige internetfora bestaat de mogelijkheid om actief mee te discussiëren. De meest genoemde voordelen van permanente make-up zijn onder meer:

• Altijd een verzorgd uiterlijk
• Geen gedoe met make-up kwastjes, potjes en poeders. Je bespaart tijd.
• Aangebrachte make-up loopt niet meer uit. Je kunt dansen in de regen en er toch goed uitzien.

Tegenover de voordelen van permanente make-up staan ook nadelen. Als je een PMU-behandeling overweegt is het belangrijk om jezelf te realiseren dat make-up producten trendgevoelig zijn. Volg je graag je nieuwste trends en hou je van afwisseling dan heeft permanente make-up beperkingen. De pigmenten die worden aangebracht zijn gemiddeld 5 jaar zichtbaar en kunnen tussentijds niet verwijderd worden. Daarnaast is een behandeling met permanente make-up kostbaar. Je kunt de behandeling als gevoelig tot matig pijnlijk ervaren. Dit hangt uiteraard af van je eigen pijnervaring.

Verdiep jezelf in permanente make-up ervaringen in Den Haag en omgeving om te zien hoe anderen de behandeling over het algemeen ervaren. Voordat de behandeling bij de MHP kliniek in Den Haag wordt uitgevoerd vindt er eerst een intakegesprek plaats. Je hebt dan de gelegenheid om al je vragen te stellen en krijgt een professioneel advies over de PMU-mogelijkheden die bij je passen.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Den Haag en omgeving

Sprekende ogen komen tot hun recht met verzorgde wimpers enoogleden. Permanente make-up ogen en eyeliner past de uitstraling van je ogen aan en geeft je een fraaie oogopslag. Door gebruik te maken van gekleurde pigmenten zien je ogen er geweldig uit. Permanente eyeliner wordt als een strakke lijn tussen je eigen wimpers aangebracht zodat je een meer volle oogopslag krijgt. Uiteraard blijft je eigen natuurlijke gezichtsuitdrukking behouden. Permanente make-up biedt ook uitkomst als je kleine of grote ogen hebt. Het aangebrachte pigment zorgt optisch voor de ideale verhouding en proportie die bij je gezicht past. Kiezen voor permanente make-up ogen en eyeliner in Den Haag en omgeving geeft je altijd sprekende ogen. Je hoeft je niet meer druk te maken als het gaat regenen of als je intensief aan het sporten bent. Permanente make-up loopt niet uit en je ogen zien er bij iedere activiteit uit om door een ringetje te halen.

Permanente make-up prijzen in Den Haag en omgeving

Permanente make-up prijzen in Den Haag en omgeving lopen uiteen. De prijs wordt voornamelijk bepaald door de gekozen behandeling. Tarieven verschillen ook per aanbieder. Als je een behandeling met permanente make-up overweegt, kun je vooraf de prijzen met elkaar vergelijken. Dit doe je door bij verschillende klinieken tarieven op te vragen. De MHP kliniek in Den Haag hanteert uiterst betaalbare tarieven. Laat jezelf vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden die een PMU-behandeling biedt. De specialisten die in de kliniek werkzaam zijn beschikken over een ruime ervaring en ze maken gebruik van moderne technieken. Je bent bij de MHP kliniek ook welkom als je een bestaande PMU-behandeling wilt laten bijwerken. Tijdens een eerste gesprek met de behandelend specialist ontvang je een persoonlijk behandelplan met een prijsopgave.

Permanente make-up Den Haag FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Den Haag komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Is permanente make-up Den Haag permanent?

De resultaten van permanente make-up zijn langdurig. Je hebt meerdere jaren gemak van make-up die 24 uur per dag goed zit. Blijvend is permanente make-up echter niet. Na verloop van tijd vervaagt het aangebrachte pigment. Door tijdig een touch-up behandeling uit te laten voeren, blijven de kleuren mooi.

2. Kan ik permanente make-up Den Haag vergelijken met een tatoeage?

Vaak wordt gedacht dat PMU en een tatoeage hetzelfde zijn. Dat is echter niet waar. Zowel de gebruikte apparatuur als de pigmenten die aangebracht worden verschillen van elkaar. Permanente make-up wordt minder diep in je huid aangebracht dan dat bij een tatoeage het geval zou zijn. Hierdoor is het mogelijk dat permanente make-up vervaagd en een tatoeage blijvend is. De PMU specialist werkt met hypoallergene pigmenten die speciaal voor permanente make-up doelstellingen zijn ontwikkeld. Het pigment wordt aangebracht met een zeer fijne, korte naald.

3. Waarom ga ik voor permanente make-up Den Haag naar MHP Kliniek?

De ervaren en gekwalificeerde PMU specialisten van MHP Kliniek staan bekend om de uitstekende resultaten die worden bereikt. Regelmatig worden zowel micro haar pigmentatie als permanente make-up behandelingen uitgevoerd, waardoor er een grote kennis is op het gebied van zowel de techniek als de pigmenten die gebruikt worden. MHP Kliniek beschikt over een GGD-vergunning die vereist is om permanente make-up behandelingen toe te mogen passen.

4. Hoe wordt permanente make-up Den Haag aangebracht?

Permanente make-up wordt met geavanceerde apparatuur aangebracht. Aan het apparaat zit een zogenaamde naaldmodule. Tijdens de behandeling gaan de korte, fijne naaldjes snel op en neer. Het pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag. De naalden die gebruikt worden zijn steriel verpakt en worden per behandeling vervangen.

5. Is het aanbrengen van permanente make-up pijnlijk?

De behandeling is zeker niet gevoelloos en kan soms als pijnlijk worden ervaren. Veel van het gevoel dat je ervaart hangt af van je eigen pijngrens. Het is echter mogelijk om het pijnlijke gevoel tot een absoluut minimum te beperken. Dit doe je door een uurtje voor de behandeling de huid die behandeld wordt met een verdovende crème in te smeren. De huid wordt door de crème minder gevoelig. Verdovende crème is op doktersrecept verkrijgbaar. Een recept kun je aan de huisarts vragen.

6. Volstaat een PMU behandeling voor een optimaal resultaat?

Hoe de resultaten zich ontwikkelen, verschilt per persoon. Vaak is het resultaat na een behandelsessie uitstekend. Het kan ook voorkomen dat je een extra behandelsessie nodig hebt. Tussen de verschillende behandelingen zit een periode van 4 tot 6 weken. Tijdens het eerste gesprek kan de PMU specialist je hier uitgebreid over informeren.

7. Hoe lang duurt een PMU behandeling in Den Haag?

De gemiddelde behandelduur ligt tussen 1,5 en 2 uur. Het afstemmen van het pigment gebeurt op uiterst zorgvuldige wijze. Het verloop van de behandeling wordt nogmaals kort toegelicht, voor aanvang van de behandeling.

8. Wat zijn de kosten van permanente make-up Den Haag?

MHP Kliniek hanteert competitieve en betaalbare tarieven. Zeker als je meerdere PMU specialisten met elkaar vergelijkt zul je zien dat de prijzen klantvriendelijk zijn. Je betaalt voor het aanbrengen van permanente eyeliner € 295. Wil je zowel je wimpers als wenkbrauwen laten behandelen? Eyeliner + wenkbrauw ombre bedraagt € 595. Nabehandelingen en touch-up zijn beschikbaar vanaf € 185.

9. Waarom en wanneer is een nabehandeling nodig?

Als je resultaten van permanente make-up mooi wilt houden dan wordt geadviseerd om geregeld voor een opfris behandeling te kiezen. Hoe snel dit bij jou het geval is, kan de PMU specialist aangeven. Nabehandelingen of touch-ups hebben doorgaans genoeg aan een behandelsessie. Wacht je te lang, waardoor het pigment al ver vervaagd is, dan zul je extra behandelsessies nodig hebben om de resultaten te laten optimaliseren.

10. Wanneer kan ik geen PMU laten aanbrengen?

Permanente make-up is een zeer veilige cosmetische behandeling die geschikt is voor een grote groep vrouwen en mannen. In geval van actieve huidaandoeningen, bepaalde ziektes en medicijngebruik kan een behandeling afgeraden worden. Als je te maken hebt met onder meer diabetes, hemofilie, auto-immuun aandoeningen, hart- en/of vaatziekten dan kun je beter eerst contact opnemen met de behandelend arts en je voornemen voor PMU voorleggen. Ziet de arts geen bezwaren en/of mogelijke bijwerkingen dan kun je een afspraak maken bij de PMU specialist van MHP Kliniek in Den Haag.