Ben je op zoek naar een permanente make-up specialist in Delft of omgeving? Kies dan voor de MHP kliniek in Den Haag. In de kliniek werken ervaren specialisten die hun expertise omzetten in natuurlijke resultaten. Voor permanent goed verzorgde ogen en een mooie uitstraling ben je bij de MHP kliniek aan het juiste adres.

Permanente make-up Delft?

Permanente make-up Delft?

Wat is permanente make-up en voor wie is het geschikt?

Bij permanente make-up worden gekleurde pigmenten in je huid aangebracht. De meeste behandelingen met PMU betreffen de wenkbrauwen en ogen. Permanente make-up wordt door een ervaren specialist onder de huid aangebracht met behulp van ultra fijne naaldjes. Daarnaast kan gekozen worden voor een combinatie van verschillende naalden die elk met een eigen techniek bijzondere effecten mogelijk maken. Permanente make-up in Delft is voor een grote groep mensen geschikt. Zo kun je in onder meer de onderstaande gevallen kiezen voor een behandeling met permanente make-up.

• Veelvuldig epileren waardoor je geen wenkbrauwen meer hebt.
• Het haarverlies wordt veroorzaakt door een ziekte. Overleg wel altijd eerst met de behandelend specialist als je permanente make-up overweegt.
• Aanbrengen van make-up is moeizaam en neemt veel tijd in beslag.

Permanente make-up wenkbrauwen in Delft en omgeving

Je wenkbrauwen horen bij de uitstraling van je gezicht. Kiezen voor permanente make-up wenkbrauwen in Delft en omgeving geeft je wenkbrauwen de perfecte vorm. ’s Ochtends hoef je niet meer aan de slag met make-up, je wenkbrauwen zien er dag en nacht goed uit. Als je je wenkbrauwen laat bewerken met permanente make-up kun je alles doen waar je zin in hebt. Sporten, zwemmen of een strandwandeling in de regen je hoeft je geen zorgen te maken over make-up die uit kan lopen. Permanente make-up wenkbrauwen in Delft en omgeving is praktisch en bespaard dagelijks behoorlijk wat tijd. De PMU-specialisten van de MHP kliniek in Den Haag bespreken samen met je wat de ideale vorm is van permanente make-up wenkbrauwen die past bij je gezicht en uitstraling. Er wordt gewerkt met verschillende PMU-wenkbrauw technieken. Het zogenaamde inschaduwen en de moderne hairstrokes techniek. Beide mogelijkheden kunnen gecombineerd worden.

Permanente make-up ervaringen in Delft en omgeving

Het laten aanbrengen van permanente make-up is een ingrijpende behandeling. De aangebrachte pigmenten geven je gezicht uitstraling. Ga daarom altijd grondig te werk en neem de tijd om jezelf optimaal voor te bereiden. Permanente make-up ervaringen in Delft en omgeving vindt je online op diverse websites en fora. Het lezen van ervaringen die anderen hebben met permanente make-up kan je helpen met het maken van een keuze voor een PMU-specialist. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en laat jezelf informeren door meerdere aanbieders. De MHP kliniek in Den Haag biedt je een gratis intakegesprek aan. Stel alle vragen die je hebt en bekijk resultaten van permanente make-up behandelingen die in de kliniek zijn uitgevoerd.

Permanente make-up ogen en eyeliner in Delft en omgeving

Wil je er op ieder moment van de dag fris uitzien? Permanente make-up ogen en eyeliner biedt deze mogelijkheid. Het laten aanbrengen van permanente eyeliner voorkomt dat je dagelijks lang bezig bent met het creëren van het perfecte lijntje. Na een lange dag is het niet nodig om make-up te verwijderen. Permanente make-up ogen en eyeliner in Delft en omgeving is niet alleen praktisch, het bespaard dagelijks een hoop tijd. Bij de MHP kliniek in Den Haag kun je kiezen uit verschillende soorten permanente make-up:
• Permanente make-up eyeliner onderste ooglid
• Permanente make-up eyeliner bovenste ooglid
• Permanente make-up eyeliner beide oogleden

Permanente make-up eyeliner in Delft en omgeving heeft een verzorgend effect waardoor je ogen optimaal tot hun recht komen. De behandelduur hangt af van welke oogleden je laat behandelen. Gemiddeld moet je rekening houden met een tot anderhalf uur. De kleur van het pigment dat gebruikt wordt, bepaal je zelf. Het kan een standaard zwarte kleur zijn, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor zwart dat overvloeit in een tweede kleur. Naast de kleur van het pigment heb je ook de keuze tussen een brede of dunne permanente make-up eyeliner. Tijdens het adviesgesprek bij de MHP kliniek worden je wensen en de mogelijkheden besproken.

Permanente make-up prijzen in Delft en omgeving

Het laten aanbrengen van permanente make-up is een kostbare behandeling. Je bespaart echter veel tijd en op de aanschaf van make-up producten. Permanente make-up prijzen in Delft en omgeving variëren sterk. De kosten hangen onder meer af van hetgeen je laat behandelen en hoeveel behandelingen je ondergaat. Daarnaast hanteren de verschillende aanbieders elk eigen tarieven. Het loont zeker de moeite om permanente make-up prijzen in Delft en omgeving met elkaar te vergelijken. Kijk bij het vergelijken niet alleen naar de genoemde prijs maar ook naar het aantal behandelingen dat is inbegrepen. Hetzelfde geldt voor nazorg. Goedkoop is niet persé duurkoop, maar het is belangrijk om te weten dat je bij de kliniek ook voor eventuele nazorg terecht kunt. De MHP kliniek in Den Haag hanteert betaalbare tarieven door een PMU-behandeling. Maak een afspraak voor een adviesgesprek. Stel je vragen aan de behandelend specialist en leg je wensen op het gebied van permanente make-up voor. Aan de hand daarvan krijg je een vakkundig advies over de mogelijkheden die PMU heeft. De specialisten die werkzaam zijn bij de MHP kliniek hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van permanente make-up.Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken. Je kunt bij de kliniek ook terecht om de resultaten van een eerdere PMU-behandeling bij te laten werken of te laten verbeteren. Na afloop van het adviesgesprek ontvang je een persoonlijk behandelvoorstel met een overzichtelijke prijsopgave.

Permanente make-up Delft FAQ

Bepaalde vragen over permanente make-up Delft komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Is permanente make-up Delft geschikt voor vrouwen en mannen?

Permanente make-up is niet alleen een behandeling waar vrouwen gebruik van maken. Verschillende PMU-behandelingen kunnen toegepast worden bij mannen. Regelmatig kiezen mannen voor het laten aanbrengen van een mannelijke eyeliner die ook wel menliner wordt genoemd. De meeste mannen laten de menliner aanbrengen op het bovenste ooglid. Daarnaast is natuurlijk ook micro haar pigmentatie een vorm van permanente make-up die bij mannen wordt toegepast.

2. Wanneer wordt permanente make-up Delft afgeraden?

Het kan voorkomen dat je niet in aanmerking komt voor een PMU behandeling. Als je bekend bent met chronische huidaandoeningen en/of ziektes als diabetes, immuunstoornissen, hart- en vaatproblemen, hemofilie en het gebruik van antistollingsmiddelen kan PMU meestal niet worden toegepast. Overleg in dit soort situaties je voornemen voor permanente make-up met de behandelend arts. Geeft deze aan dat PMU geen probleem vormt, dan kun je alsnog een afspraak maken bij de PMU specialist.

3. Doet permanente make-up eyeliner of wenkbrauwen pijn?

Het aanbrengen van permanente make-up is een gevoelige behandeling. Afhankelijk van je eigen pijngrens wordt het aanprikken van de huid gevoelt. PMU specialisten werken niet met plaatselijke verdovingen. Als je erg gevoelig bent, kun je dit tijdens het intakegesprek aangeven. Het is mogelijk om de huid die behandeld wordt, vooraf in te smeren met een verdovende crème, waardoor je nauwelijks iets voelt van de behandeling.

4. Hoe lang duurt het aanbrengen van permanente eyeliner in Delft?

De behandeling duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 2 uur. Hierbij zit ook het samenstellen van de meest geschikte pigmentkleur en de nazorg bij inbegrepen.

5. Kan ik permanente make-up combineren met gewone make-up?

Ja, dat is geen probleem. Met permanente make-up heb je altijd een verzorgde basis, die je verder zelf kunt combineren met verwijderbare make-up. Je hoeft je geen zorgen te maken dat het pigment daardoor beschadigd of dat het pigment door gewone make-up eerder zal vervagen.

6. Hoeveel kost permanente make-up Delft?

Voor een permanente make-up behandeling ben je welkom bij de MHP Kliniek in Den Haag, op korte afstand van Delft. De tarieven voor permanente make-up bedragen € 295 voor eyeliner, € 350 voor wenkbrauwen ombre en € 595 voor wenkbrauwen ombre en eyeliner. Touch-up behandelingen worden uitgevoerd vanaf € 185. Als je tarieven van PMU behandelingen met elkaar vergelijkt, zie dat MHP Kliniek uiterst betaalbare prijzen hanteert.

7. Worden de kosten voor permanente make-up Delft vergoed?

In sommige situaties worden permanente make-up behandelingen vergoed door zorgverzekeraars. Als de basisverzekering geen mogelijkheden bieden, wordt geadviseerd je aanvullende zorgpolis na te lezen. Let daarbij op de voorwaarden die gehanteerd worden en welke documenten je eventueel nodig hebt om de vergoeding aan te vragen.

8. Kan ik een permanente make-up behandeling in Delft in termijnen betalen?

Steeds vaker wordt de mogelijkheid geboden om cosmetische behandelingen in termijnen te betalen. Hiervoor kun je dan een geldlening afsluiten bij een gespecialiseerde kredietmaatschappij. De kostprijs van een PMU behandeling is relatief laag. Als je hiervoor een lening af zou sluiten ben je door de bijkomende kosten veel geld kwijt. Het is beter om het benodigde behandelbedrag bij elkaar te sparen. Dan kun je na afloop van de behandeling extra genieten van het resultaat, zonder dat je maanden later nog bezig bent met aflossen van de lening.

9. Ik heb gevoelige ogen. Kan permanente make-up worden toegepast?

Veel vrouwen hebben het gebruik van eyeliners afgezworen, omdat ze gevoelig zijn voor de bestanddelen. Permanente make-up kan dan een ideale oplossing zijn. Je make-up zit altijd goed en je hoeft je geen zorgen te maken dat de make-up uitloopt in nat weer of door het wrijven in de ogen. Om eventuele allergische reacties uit te sluiten, kun je eerst een proefstukje laten aanbrengen. Heb je erg veel last van tranende ogen? Ook dan kan permanente make-up worden aangebracht. Vaak is dan wel een extra behandelsessie nodig om het resultaat te optimaliseren.

10. Voldoet permanente make-up Delft aan de geldende voorschriften. Kan ik op een veilige manier de behandeling ondergaan?

MHP Kliniek, in Den Haag, werkt met moderne apparatuur en voldoet aan de strenge wet- en regelgeving op het gebied van hygiëne. De ervaren PMU specialist beschikt over een GGD-vergunning, die benodigd is om permanente make-up behandelingen toe te mogen passen. Voorafgaand aan de behandeling worden je wensen besproken en wordt je gezicht aandachtig bekeken. Aan de hand hiervan kan de specialist nauwkeurig bepalen welke tint pigment het beste gebruikt kan worden voor de mooiste resultaten.