Overmatige haargroei is voor veel mensen een groot probleem. Overmatige beharing op de benen, armen, borst, rug, bovenlip en schaamstreek is voor veel vrouwen een enorm probleem waar ze graag vanaf willen. Bij mannen wordt lichaamsbeharing tot op zekere hoogte meer aanvaard dan bij vrouwen. Maar ook voor de heren kan overbeharing een probleem zijn. Naarmate ze ouder worden, krijgen mannen minder haar op hun hoofd en meer haar op hun borst en rug, terwijl ze precies het tegenovergestelde willen. Overbeharing verwijderen kunt u op diverse manieren.

Overbeharing verwijderen: verschillende methodes

De meest vanzelfsprekende en waarschijnlijk meest gebruikte manier van overbeharing verwijderen is waarschijnlijk het scheren. Deze oplossing wordt door zowel mannen als vrouwen gebruikt, overwegend voor respectievelijk gezichtsbeharing en benen. Het probleem met deze methode is dat het een intensief, tijdrovend en pijnlijk karwei is als u een gladde en volledig haarloze huid wilt. En hoe vaak komt het niet voor dat u zich bij het scheren snijdt, waardoor er ook nog pijnlijke en zichtbare wondjes achter blijven.

Harsen of waxen is een andere methode. Overbeharing verwijderen door te harsen of waxen is nauwkeuriger dan scheren en zorgt voor een gladdere huid, maar dit voordeel komt niet zonder een nadeel. De meeste vrouwen (en mannen) die het harsen geprobeerd hebben, kunnen u vertellen dat het behoorlijk pijn kan doen, zeker als uw techniek niet perfect is. Vooral de zogeheten Brazilian Wax – het harsen van de schaamdelen – is op dit gebied berucht en gevreesd. Overbeharing verwijderen door te harsen is zeker niet voor de kleinzerigen onder ons.

Overbeharing verwijderen met een laserbehandeling is ook een optie, maar is voor de meeste mensen nog nadeliger dan harsen. Het is waar dat laserbehandelingen in het ideale geval permanent uw overbeharing verwijderen, maar dat maakt de behandeling niet minder duur. Ook het prijskaartje is iets waar veel mensen van schrikken. De kosten voor een gemiddelde laserbehandeling kunnen oplopen tot duizenden euro’s. Hiermee lijkt overbeharing verwijderen met een laserbehandeling iets wat alleen voor de rijken is weggelegd.

Er is gelukkig een vierde optie: een product waarmee snel, effectief, gemakkelijk en pijnloos overbeharing verwijderen een mogelijkheid wordt. Dit klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar het klopt. Dit product heet Keraméne.

Overbeharing verwijderen met Keraméne

Als het op overbeharing verwijderen aankomt, heeft Keraméne meerdere voordelen ten opzichte van de traditionele methodes. In tegenstelling tot scheren, harsen, waxen, epileren en laseren, kost het gebruik van Keraméne u veel minder tijd, doet het veel minder pijn en heeft het geen vervelende bijwerkingen. Daarnaast is Keraméne veel goedkoper dan een laserbehandeling.

Het gebruik van Keraméne is simpel: masseer tweemaal daags de overbehaarde gebieden in met de shampoo. Als het gewenste resultaat is behaald, volstaat het om het product een maal daags te gebruiken. Daarnaast is Keraméne geschikt voor ieder huidtype.

Keraméne is een betrouwbaar product. Net als sommige andere producten in ons assortiment, is Keraméne geproduceerd door DS Laboratories. Deze Amerikaanse producent staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van huid- en haarverzorging. Verder ontwikkelt DS Laboratories al zijn producten op basis van uitgebreid onderzoek.

Wilt u dus snel, effectief en pijnloos overbeharing verwijderen met een kwalitatief hoogstaand product, dan wilt u Keraméne. Dit revolutionaire middel is verkrijgbaar bij de Haarspecialist.