Haaruitval kan bij zowel mannen als vrouwen een ernstig probleem zijn. (Beginnende) kaalheid heeft immers een impact op hoe andere mensen u zien. Het kan daarnaast uw zelfvertrouwen sterk verminderen. Het is daarom begrijpelijk dat veel kale of kalende mannen en vrouwen wanhopig op zoek zijn naar een oplossing. Gelukkig kunt u bij de Haarspecialist meerdere producten met Nanoxidil kopen om uw (beginnende) kaalheid te verhelpen.

Wat is Nanoxidil?

Nanoxidil is een molecuul dat speciaal is ontwikkeld om haarverlies tegen te gaan, met zo min mogelijk nare bijwerkingen. Momenteel kunt u alleen Spectral DNC-N van DS Laboratories met Nanoxidil kopen. Er zijn nog geen andere producten die dit wondermiddel bevatten.

Eerder al was het soortgelijke product Minoxidil voor de consument verkrijgbaar, maar Nanoxidil werd ontwikkeld met het doel Minoxidil te overtreffen. En dat is uitstekend gelukt. Nanoxidil bevordert de haargroei zonder alle nadelen van Minoxidil. Nanoxidil wordt dankzij het lagere moleculaire gewicht in vergelijking met Minoxidil makkelijker door de hoofdhuid opgenomen. U kunt producten met Nanoxidil kopen zonder recept, omdat het, in tegenstelling tot Minoxidil, niet als geneesmiddel gekenmerkt wordt.

Waarom wilt u Nanoxidil kopen?

De exacte werking van Nanoxidil op cellulair niveau is nog niet helemaal bekend. Er zijn meerdere mogelijke redenen waarom Nanoxidil zou kunnen werken. Het is mogelijk dat Nanoxidil de cellen in de haarfollikels tijdens de anagene fase (groeifase) of de telogene fase (rustfase) van het haar stimuleert. Een andere mogelijkheid is dat Nanoxidil het androgene metabolisme (de opname van DHT, dat is Di-Hydro-Testosteron) in de haarfollikels beperkt. Op het moment staan alle mogelijkheden nog open. Ook al weten we nog niet precies hoe Nanoxidil werkt, wat we zeker weten is dát het werkt.

De werking van Spectral DNC-N is klinisch getest op zowel mannen als vrouwen. Na 2 maanden gaf 95% van de ondervraagden aan een merkbare afname van haarverlies te constateren. 75% van de ondervraagden merkte zelfs dat het haar sneller groeide. Verder zijn er geen bijwerkingen waargenomen.

Nanoxidil kopen

Zoals eerder gezegd, kunt u op het moment maar één product met Nanoxidil kopen en dat product is Spectral DCN-N. Deze speciale lotion bevat een concentratie van 5% Nanoxidil en andere werkzame ingrediënten. Nanoxidil heeft een lager moleculair gewicht dan voorganger Minoxidil en wordt dus beter opgenomen door de hoofdhuid.

U kunt het product met Nanoxidil kopen bij de Haarspecialist. Wij houden ons niet alleen bezig met het bieden van goede en effectieve middelen op het gebied van haar- en huidverzorging, maar wij bieden u ook graag de beste prijzen. Daarom is ons motto “de beste kwaliteit, tegen de laagste prijs”.

Nanoxidil kopen gaat heel gemakkelijk. U hoeft er alleen het aantal flacons dat u wilt voor aan te geven. Via de knop ‘kopen’ verschijnt uw bestelling vervolgens in de winkelwagen. Van daaruit volgt u het afrekenproces. Lukt het u om uw bestelling vandaag vóór 15.00 uur te plaatsen, dan leveren wij die al de eerstvolgende werkdag.

Mocht u meer vragen hebben of ons product met Nanoxidil willen kopen, neemt u dan even contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen en bieden u graag een vanzelfsprekend vrijblijvende offerte.