Het product Nanoxidil heeft al vele levens verblijdt. Meerdere gebruikers spreken met enorme tevredenheid over hun Nanoxidil ervaringen. Zij achten het product zelfs een wondermiddel op het gebied van haargroei en -verzorging.

Wat is Nanoxidil?

Nanoxidil is de nieuwere versie en betere opvolger van Minoxidil. Minoxidil was oorspronkelijk bedoeld as een middel tegen hoge bloeddruk. Het werkte zoals bedoeld, maar bij onderzoeken en tests bleek dat het product ook haargroei bevorderde bij de gebruikers. Hierdoor heeft Minoxidil populariteit genoten onder mensen die graag een vollere bos haar willen. Het gebruik van Minoxidil voor niet-medische doeleinden is echter controversieel, omdat het product vele nadelige bijwerkingen heeft. Zoals lokale irritatie, acne, hoofdpijn en zelfs hartklachten. Minoxidil is dus een effectief haargroeimiddel, maar de voordelen wegen voor sommigen niet op tegen de nadelen.

Toen verscheen, na lang experimenteren, Nanoxidil op de markt. Het grote verschil tussen Nanoxidil en Minoxidil is, om een lang en zeer technisch verhaal kort te houden, het feit dat Nanoxidil een lager moleculair gewicht heeft. Hierdoor kan het makkelijker door de hoofdhuid opgenomen worden. Mede door dit feit heeft Nanoxidil minder nare bijwerkingen dan Minoxidil, maar is het desondanks net zo effectief op het gebied van het bevorderen van haargroei. Het haargroei wondermiddel is dus eindelijk geperfectioneerd.

Hoe werkt Nanoxidil en werkt Nanoxidil?

De precieze werking van Nanoxidil op cellulair niveau is nog niet helemaal bekend. We weten, zoals eerder beschreven is, dat Nanoxidil een lager moleculair gewicht heeft dan Minoxidil en dus makkelijk door de hoofdhuid wordt opgenomen. Maar wat daarna gebeurt, is nog een mysterie. Op het moment wordt geloofd dat er drie mogelijkheden zijn. De eerste mogelijkheid is dat Nanoxidil het androgene metabolisme, dat wil zeggen de opname van Di-Hydro-Ttestosteron (DHT), in de haarfollikels beperkt. Andere mogelijkheden zijn dat Nanoxidil de cellen in de haarfollikels tijdens de anagene fase (groeifase) of de telogene fase (rustfase) van het haar stimuleert. Op het moment is ieder van deze drie mogelijkheden geloofwaardig.

We mogen misschien nog niet weten hoe Nanoxidil werkt, maar uit verschillende Nanoxidil ervaringen blijkt wel dat het werkt. Het product is klinisch getest op zowel mannen als bij vrouwen. Na twee maanden werden de proefpersonen ondervraagd over hun Nanoxidil ervaringen. 95% gaf aan dat ze merkten dat hun haarverlies zichtbaar was afgenomen. Bovendien merkte een indrukwekkende 75% van de ondervraagden dat hun haar sneller was gaan groeien. Dit alles werd geconstateerd zonder bijwerkingen. Dat Nanoxidil dus effectief werkt als haargroeimiddel is hiermee een feit, zoals blijkt uit verscheidene Nanoxidil ervaringen.

Nanoxidil ervaringen

Het zijn overwegend positieve ervaringen waarover Nanoxidil gebruikers berichten. Eén ervan is dat de ‘hoofdhuid helemaal niet nat’ wordt, anders dan wanneer u Minoxidil gebruikt. Een ander bericht dat niet alleen het haarverlies ‘aanzienlijk is verminderd’, maar ook dat het haar ‘sterker geworden’ is en ‘fijner aanvoelt’. Het lijkt voor sommigen zelfs wel een wondermiddel, want ‘geloof het of niet, mijn haar groeit sneller dan het ooit gedaan heeft’, schrijft iemand na een aantal weken gebruik. Ook wordt gerapporteerd dat er ‘steeds meer dikke haren’ te zien zijn.

Nanoxidil kopen

Bent u overtuigd door de verschillende Nanoxidil ervaringen en wilt u het zelf proberen? Dat is mogelijk. Helaas is er op het moment maar één product met Nanoxidil op de markt en dat is Spectral DCN-N. Deze lotion bevat 5% Nanoxidil en enkele andere werkzame bestanddelen. Het gebruik van Spectral DCN-N is simpel: u masseert het ongeveer 10 minuten in op uw hoofdhuid. Het is belangrijk dat u het haar hierna niet uitspoelt; u moet het goed laten intrekken. Uit Nanoxidil ervaringen blijkt dat het volstaat uw hoofdhuid tweemaal daags (in de ochtend en in de avond) te behandelen.

Spectral DCN-N is, net als vele andere haarproducten, verkrijgbaar bij de Haarspecialist. Als u interesse heeft, kunt u het product bij ons aanschaffen en u aansluiten bij de groeiende groep mensen met positieve Nanoxidil ervaringen.