Wil je meer weten over micro haar pigmentatie Zeeland? Hoewel het minder vaak voorkomt, zijn mannen niet de enigen als het gaat om haaruitval en kaalheid. Vrouwen zijn ook gevoelig voor erfelijke kaalheid en haarverlies als gevolg van onder andere stress en medische behandelingen. Scalppigmentatie voor vrouwen wordt een steeds populairdere behandeling voor haarverlies. De behandeling kan een aanmerkelijk verschil geven in niet alleen het uiterlijk van je haardos, maar is ook van positieve invloed op je zelfvertrouwen. Micro haar pigmentatie Zeeland is niet alleen voor mannen, maar wordt ook in toenemende mate gebruikt om haarverlies bij vrouwen te behandelen.

Micro haar pigmentatie Zeeland.

Micro haar pigmentatie Zeeland.

Micro haar pigmentatie Zeeland bij vrouwen

Micro haar pigmentatie, ook bekend als haartattoo, is een niet-invasieve behandeling van de hoofdhuid. Met behulp van gekleurd pigment wordt het contrast tussen het haar en de hoofdhuid verminderd, waardoor de illusie van dikker, voller haar ontstaat. Het is een behandeling bij haaruitval die je eerst uitgebreid onderzoekt, voordat je een keuze maakt voor een MHP specialist. Als je last hebt van haarverlies dan wil je zeker zijn dat een behandeling het gewenste effect heeft en niet dat de haaruitval zich verder uitbreidt. Het patroon dat haaruitval bij mannen en vrouwen laat zien is verschillend. Wanneer mannen hun haar verliezen, begint het meestal helemaal vooraan op de haarlijn en op de kruin. Vrouwelijke kaalheid is meestal algemener, maar komt vaak voor langs de kruin. Ook de natuurlijke scheiding zal groter worden. Het komt zelden voor dat vrouwen al het haar verliezen. Micro haar pigmentatie behandelingen bij mannen en vrouwen verlopen nagenoeg op identieke wijze. Bij mannen heeft scalppigmentatie tot doel het uiterlijk van een geschoren hoofd na te bootsen en kale plekken op te vullen. Bij vrouwen is het eerder een kwestie van het verhullen van een uitgedunde haardos. Een ervaren specialist stemt de kleur van het pigment nauwkeurig af op je natuurlijke haarstoppelkleur, waardoor een uitstekend resultaat ontstaat.

Veilige behandeling, langdurig resultaat

Micro haar pigmentatie is een behandeling met een langdurig resultaat. Hoewel de behandeling in eerste instantie werd ontwikkeld en toepast bij kaalheid, is de technologie verbeterd en is het niet langer nodig om het haar eerst te millimeteren. Het is dan ook een uitstekende oplossing voor haaruitval bij vrouwen. Micro haar pigmentatie Zeeland kan niet alleen kale plekken of een terugwijkende haarlijn verhullen, maar het kan er ook voor zorgen dat dunner wordend haar er voller uitziet door het pigment in een tint donkerder te gebruiken dan je natuurlijke haarkleur. De ingreep wordt zonder verdovingen toegepast en is, mits onder de juiste omstandigheden toegepast, een behandeling met een zeer kleine kans op complicaties. Het vinden van een ervaren specialist is één van de meest cruciale stappen in de behandelprocedure. Het pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van een ultrafijne naald. De behandeling is niet van invloed op je natuurlijke haargroei. Micro har pigmentatie is een zeer veilige procedure die in elk stadium van haarverlies of dunner wordend haar toegepast kan worden. Direct na de eerste behandelsessie is resultaat zichtbaar. Het volledige behandeltraject bestaat meestal uit 3 behandelsessies, met tussen iedere sessie een periode van een aantal weken.

Herstel MHP behandeling

Het verzorgen van je hoofdhuid na micro haar pigmentatie is minstens net zo belangrijk als het vinden van een ervaren specialist. Je krijgt een aantal instructies over het verzorgen van de hoofhuid en dingen die je vlak na de behandeling wel of niet kunt doen. Onmiddellijk na de behandeling merk je dat de hoofdhuid geneest van de prikgaatjes die door de naald zijn gemaakt. Kleine korstjes worden gevormd. Zorg ervoor dat je deze korstjes niet open krabt of zelfs maar aanraakt als ze beginnen te genezen. Zorg er ook voor dat je je hoofd de eerste week na de procedure niet scheert. De prikgaatjes zijn in feite open wonden, die vatbaar zijn voor ontstekingen en infecties bij een verkeerde verzorging. De eerste dagen was je de behandelde hoofdhuid niet en ga je niet naar het zwembad, de sauna of jacuzzi. Intensief sporten, waarbij je overmatig zweet, doe je een aantal dagen beter niet. Zorg ervoor dat je de nazorginstructies opvolgt om eventuele risico’s van een MHP behandeling te verminderen.

Persoonlijk adviesgesprek

Ben je benieuwd welke resultaten een MHP behandeling kan hebben? Maak een afspraak voor een consult bij MHP Kliniek. We laten je voorbeelden zien van eerder toegepaste behandelingen en laten je kennismaken met de geavanceerde apparatuur die gebruikt wordt. Een afspraak maak je door telefonisch contact met ons op te nemen, of door het contactformulier in te vullen waarna we zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Zeeland?
  • Micro hair pigmentation Zeeland?
  • Tricopigmentatie Zeeland?
  • Scalp pigmentatie Zeeland?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Zeeland?
  • MHP Zeeland?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Zeeland’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen. Op de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting kan je ook veel interessante informatie vinden over dit onderwerp.