Net als zoveel andere mensen kan het zijn dat je jezelf niet lekker voelt bij een haardos die wat dunner begint te worden. Door de steeds verdere verfijning van behandelingstechnieken is dunner wordend haar en kaalheid prima te behandelen waardoor je weer met volle overgave leuke dingen kunt doen en je zelfvertrouwen een enorme oppepper krijgt. Ben je benieuwd naar micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

« van 2 »

De mogelijkheden van een MHP-behandeling

Voel je niet zo veel voor een volledige haartransplantatie of kom je daar niet voor in aanmerking dan is een micro haar pigmentatie behandeling een uitstekend alternatief. Door deze verfijnde techniek toe te passen brengt een specialist kleine ‘stippeltjes’ aan in de bovenste huidlaag waardoor het effect van echte haarstoppeltjes wordt gecreërd. Bij een kaalhoofd kun je kiezen voor een stoere shaven look. Micro haar pigmentatie doet ook dunner wordend haar weer wat voller lijken. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s geven je meteen inzicht in de resultaten die bereikt worden met de behandeling.

Micro haar pigmentatie voor en na foto.

Micro haar pigmentatie voor en na foto.

Micro haar pigmentatie voor en na foto's.

Micro haar pigmentatie voor en na foto’s.

Donkere huid micro haar pigmentatie voor en na.

Donkere huid micro haar pigmentatie voor en na foto’s.

Voor wie is een MHP-behandeling geschikt?

Naast iedereen met dunner wordend haar is een micro haar pigmentatie behandeling geschikt als je volledig kaal bent of als je te weinig eigen haar hebt voor een haartransplantatie. Bij het bekijken van de micro haar pigmentatie voor en na foto’s zul je zien dat de behandeling wordt toegepast om onder meer:

• De gedachte op te wekken van een shaven look haarstijl bij kaalheid
• Pleksgewijze kaalheid te verhullen
• Ongewenste inhammen weg te werken
• Eventuele littekens op het hoofd weg te weken. Ook littekens die ontstaan na een haartransplantatie komen hiervoor in aanmerking
• Je haarlijn weer wat jonger te maken

Bovendien is het mogelijk om voor een micro haar pigmentatie behandeling op zich te kiezen of indien gewenst dit te combineren met een haartransplantatie.

Waar vind je micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Vaak levert een zoekopdracht verschillende interessante hits op waar je je voordeel mee kunt doen. Verschillende micro haar pigmentatie voor en na foto’s vind je verspreidt over het internet. De diverse klinieken tonen online slechts enkele resultaten en als je verder zoekt zul je soms ook bij ervaringsverhalen van anderen verschillende micro haar pigmentatie voor en na foto’s vinden. Het positieve verschil tussen micro haar pigmentatie voor en na foto’s die door patiënten zijn gemaakt is dat je ook de kans krijgt om beelden te zien die direct na de behandeling zijn gemaakt. Integenstelling tot daar waarbij de foto’s bij de klinieken doorgaans slechts het eindresultaat laten zien.

Bereidt je goed voor op het eerste consult

Na het zien en vergelijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s van diverse behandelaars kun je besluiten om een afspraak te maken bij een kliniek. Vaak heb je veel vragen en onzekerheden voorafgaand aan het gesprek. Door thuis alvast wat micro haar pigmentatie voor en na foto’s te bekijken heb je een idee welke resultaten er bereikt worden door toepassing van de techniek. Zet je vragen met betrekking tot behandeling op papier zodat je in al je zenuwachtigheid niets vergeet te vragen. Een goede kliniek en specialist zal uit zichzelf een aantal micro haar pigmentatie voor en na foto’s van behandelde patiënten laten zien. Bereikte resultaten zijn immers de beste vorm van reclame die men zich kan wensen.

Dezelfde micro haar pigmentatie voor en na foto’s

In je zoektocht op internet om verschillende resultaat foto’s te zien kan het soms opvallen dat je dezelfde foto’s bij diverse behandelaars en klinieken terug ziet. In veel gevallen is het zo dat de micro haar pigmentatie voor en na foto’s die werkelijk van patiënten van een bepaalde kliniek zijn, alleen tijdens het gesprek in de kliniek getoond worden. Een en ander heeft te maken met de privacy van patiënten. Vaak kun je zelf ook aangeven of je na de behandeling toestemt in het laten zien van jouw voor en na foto’s. Hierbij is het mogelijk om aan te geven dat tonen van de beelden kan maar dan alleen binnen de beslotenheid van de kliniek. Niets vreemds, ook jij bent gesteld op je eigen privacy.

Het zien van foto’s die gemaakt worden voor een micro haar pigmentatie behandeling is onderdeel van een goede voorbereiding. Je kunt een meer realistisch beeld vormen van de mogelijkheden en resultaten die bereikt worden. Let wel op dat met name foto’s op internet die niet bij een kliniek horen, gephotoshopt kunnen zijn. Daarom is het altijd belangrijk om meerdere websites te bezoeken en de resultaten naast elkaar te vergelijken. Ieder type hoofdhuid is anders en resultaten zijn nu eenmaal persoonlijk.

Micro haar pigmentatie voor en na foto’s FAQ – veelgestelde vragen

Bepaalde vragen over micro haar pigmentatie voor en na foto’s komen geregeld terug. We hebben de meest voorkomende vragen hieronder voor je opgesomd. Achter de vragen staan korte en bondige antwoorden.

1. Wat zijn micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Micro haar pigmentatie, ofwel tricopigmentatie, is een veelvuldig toegepaste behandeling bij haaruitval en kaalheid. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en geeft direct zichtbare resultaten. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s worden gemaakt om de resultaten van een ingreep in beeld te brengen. De voor foto wordt genomen voor aanvang van de behandeling, de na foto nadat het eindresultaat is bereikt.

2. Wat is het nut van micro haar pigmentatie voor en na foto’s

Als voorbereiding op een behandeling of als je nog niet zeker weet of micro haar pigmentatie iets is voor jou, kan het bekijken van voor en na foto’s van de micro haar pigmentatie behandeling interessant zijn. Micro haar pigmentatie voor en na foto’s brengen namelijk de reeds bereikte resultaten in beeld. Je krijgt door het bekijken van de foto’s een goed idee van de mogelijkheden en resultaten die met micro haar pigmentatie bereikt kunnen worden.

3. Hoe bekijk ik micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

De foto’s die gepubliceerd worden op de websites van MHP specialisten, laten je slechts twee momenten zien. Kort voor de behandeling en nadat de verschillende behandelsessies hebben plaatsgevonden. De na foto is niet direct na de tricopigmentatie behandeling gemaakt. Hier is eerst een periode van herstel aan voorafgegaan. Meerdere MHP voor en na foto’s kun je ook vinden op onder meer een MHP forum. Hier delen lotgenoten ervaringen met elkaar. Regelmatig plaatsen mannen en vrouwen ook foto’s van het herstel na de behandeling. Je kunt zien hoe het resultaat zich ontwikkelt tijdens de verschillende behandelsessies. Het bekijken van dit soort foto’s geeft je een goed idee van de mogelijkheden en kan het nemen van een beslissing makkelijker maken.

4. Waar vind ik micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Als je op zoek bent naar verschillende tricopigmentatie voor en na foto’s is internet een interessante bron van informatie. Zowel schoonheidssalons als haarklinieken die de behandeling aanbieden tonen foto’s van bereikte resultaten op de website. Daarnaast kun je aanvullende foto’s en ervaringsverhalen vinden op haar en schoonheids fora. Je zult zien dat diverse foto’s meerdere malen getoond worden. Je bekijkt dan dezelfde foto’s. Tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een ervaren micro haar pigmentatie specialist krijg je foto’s te zien van behandelingen die bij de betreffende kliniek werden uitgevoerd. Niet iedereen geeft immers toestemming aan de behandelaar om zijn of haar foto’s overal te publiceren. Voor aanvang van de behandeling zal gevraagd worden of jouw foto’s voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden. Je staat volledig in je recht als je dit niet wilt, dit wordt door behandelaars ook gerespecteerd.

5. Hoe betrouwbaar zijn de micro haar pigmentatie foto’s online?

In het huidige ‘photoshop tijdperk’ vraag je jezelf soms terecht af of de gepubliceerde foto’s daadwerkelijk echt zijn. Foto’s die je bekijkt op de website van ervaren en gespecialiseerde klinieken, zijn doorgaans authentiek. Foto’s die door lotgenoten gedeeld worden op een forum, zijn in de regel ook origineel materiaal. Bewerkte beelden zijn vaak te onderscheiden van originele beelden. Er zit verschil in de vorm van het hoofd en/of de huidskleur.

6. Waarom zie ik hoofdzakelijk MHP foto’s van mannen?

Micro haar pigmentatie is een behandeling die geschikt is voor vrouwen en mannen. De foto’s die gepubliceerd worden betreft hoofdzakelijk mannen. Vrouwen die behandeld worden tegen dunner wordend haar, littekens of kale plekken kiezen er vaker voor om de foto’s niet te laten publiceren. Resultaten die bereikt worden zijn echter uitstekend. Micro haar pigmentatie is een uiterst veilige cosmetische behandeling met een uiterst kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. Door grondig te blijven lezen kun je enkele voorbeelden vinden van micro haar pigmentatie voor en na foto’s bij vrouwen. Het is uiteraard ook mogelijk om hiernaar te vragen tijdens het intakegesprek.

7. Binnen- en buitenlandse klinieken tonen soms dezelfde MHP foto’s, hoe kan dit?

Privacy is zeker bij cosmetische behandelingen van belang. Niet iedereen is ervan gecharmeerd dat het bekend is dat men een micro haar pigmentatie heeft laten uitvoeren. Micro haar specialisten tonen op de eigen website de mogelijkheden die bereikt kunnen worden. Dit kunnen dezelfde foto’s zijn omdat niet iedereen toestemming geeft om voor en na foto’s overal te publiceren. Bij iedereen die een tricopigmentatie behandeling ondergaat worden eerst voor foto’s gemaakt en na afloop de na foto’s. Als je niet wilt dat deze gebruikt worden dan komen ze in je dossier terecht. Staar je dus zeker niet blind op de micro haar pigmentatie voor en na foto’s die je online op verschillende plaatsen tegenkomt.

8. Waarom worden MHP voor en na foto’s gemaakt?

Niet alleen bij micro haar pigmentatie worden voor en na foto’s gemaakt. Dit gebeurt bij een groot aantal cosmetische en medische behandelingen. De foto’s komen in je persoonlijke dossier terecht. Zo krijg jezelf een goed idee van het resultaat dat bereikt wordt en datzelfde geldt ook voor de specialist die de behandeling uitvoert.

9. Krijg ik korting als ik toestemming geef om mijn MHP foto’s te publiceren?

Micro haar pigmentatie wordt meestal niet door een zorgverzekeraar vergoed. Word je behandeld aan meerdere hoofdzones, dan kan de kostprijs behoorlijk oplopen. Het krijgen van een korting kan een aantrekkelijke gedachte zijn. Sommige klinieken geven inderdaad korting op het moment dat je voor en na foto’s voor publicatie gebruikt mogen worden. Het kortingsbedrag levert dan een aardige besparing op de micro haar pigmentatie kosten op. Let wel altijd op de voorwaarden die van toepassing zijn en op welke manieren de gemaakte foto’s gebruikt en gepubliceerd mogen worden.

10. Mag ik tijdens een intakegesprek om voor en na foto’s vragen?

Het intakegesprek is bedoeld om meer inzicht te krijgen over de behandeling die je op het punt staat te ondergaan. Het is normaal dat je wilt weten welke resultaten een kliniek eerder heeft bereikt. De meeste ervaren MHP specialisten zullen op een bepaald moment tijdens het gesprek micro haar pigmentatie voor en na foto’s laten zien. Je kunt er ook zelf om vragen. Aan de hand van de foto’s die getoond worden, kun je aanvullende vragen stellen die betrekking hebben op de tricopigmentatie. Door de foto’s samen met een behandelend specialist te bekijken kunnen zowel je zorgen als onzekerheden worden weggenomen. Neem daarom de tijd en stel alle vragen die in je opkomen bij het zien van de getoonde beelden.

11. Kunnen er foto’s gemaakt worden tijdens de MHP behandeling?

Wil je achteraf zien hoe de behandeling bij jou is uitgevoerd? Wil je aan vrienden en kennissen kunnen laten zien hoe de haarstoppeltjes op de hoofdhuid zijn aangebracht? Als je zelf in de behandelstoel zit, is het nemen van een foto lastig. Je kunt vragen aan de medewerkers van de kliniek waar je de behandeling ondergaat of ze een paar foto’s van je willen maken. Vaak is dit geen probleem. Zo kun je, als het eindresultaat is bereikt, met een tevreden gevoel terugkijken op de langdurige behandeling. Dankzij haar tatoeage voor en na foto’s kan je dus zelf ook een beter beeld krijgen van het uiteindelijke resultaat.

12. Na hoeveel behandelsessies wordt de MHP na foto gemaakt?

Om het optimale eindresultaat te bereiken zijn meerdere behandelsessies nodig. Het spreekt voor zich dat de voor foto wordt genomen als de behandeling nog niet is begonnen. Direct na de eerste sessie is resultaat zichtbaar. Het aangebrachte pigment kan wat vaag van kleur zijn. De kleur trekt bij en verbeterd in de week na de ingreep. Van het pigment gaat een klein percentage verloren, omdat de huid zich herstelt. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. Tijdens een tweede en derde behandelsessie wordt het resultaat en de kleur verder geoptimaliseerd. Tussen de behandelingen zit steeds vier tot zes weken. De MHP foto’s worden doorgaans na iedere sessie genomen, dus meestal in totaal 3 keer na de behandeling en eenmalig voor de eerste behandeling.

13. Bestaan er ook micro haar pigmentatie video’s die ik kan bekijken?

Ja, even googelen levert diverse resultaten van micro haar pigmentatie video’s op. De video’s hebben als doel de behandeling in beeld te brengen. Je kunt goed zien hoe een ervaren specialist de apparatuur hanteert en hoe de pigmenten in de huidlaag worden aangebracht.

14. Wat moet ik nog meer weten over micro haar pigmentatie voor en na foto’s?

Micro haar pigmentatie is geschikt voor een brede doelgroep en biedt een langdurige oplossing bij haaruitval en kaalheid. Je kunt op uitstekende wijze littekens en kale plekken laten camoufleren. Het is een intensieve behandeling die per behandelsessie tussen zes en tien uur kan duren. Herstel verloopt bij de meeste mensen relatief vlot. Doorgaans is de huid na een week tot tien dagen helemaal hersteld. Het bekijken van micro haar pigmentatie voor en na foto’s kan een waardevolle aanvulling zijn als voorbereiding op het intakegesprek of de behandeling zelf. Probeer altijd met een objectieve blik te kijken. Geen mens is hetzelfde en geen ingreep verloopt op dezelfde manier. Resultaten die bereikt worden zijn bij iedereen anders.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie voor en na foto’s?
  • Micro hair pigmentation voor en na foto’s?
  • Tricopigmentatie voor en na foto’s?
  • Scalp pigmentatie voor en na foto’s?
  • Haar tattoo of haar tatoeage voor en na foto’s?
  • MHP voor en na foto’s?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie voor en na foto’s’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.