Wil je meer weten over micro haar pigmentatie Noord-Holland? Van het krijgen van een ernstig ongeval tot het ondergaan van een haartransplantatie. Mensen krijgen om verschillende redenen littekens op het hoofd. Niet alleen veroorzaken deze littekens een kale plek op je hoofd, ze leiden soms ook tot ongemakkelijke gesprekken. Micro haar pigmentatie Noord-Holland is een effectieve techniek om littekens op het hoofd te verbergen. De resultaten zien er realistisch uit en ook van dichtbij bekeken valt het litteken amper op. Als je op zoek bent naar een oplossing om een hoofdlitteken te laten behandelen, dan is micro haar pigmentatie een mogelijkheid.

Micro haar pigmentatie Noord-Holland.

Micro haar pigmentatie Noord-Holland.

Haartransplantatie littekens camoufleren

Het gebeurt regelmatig dat iemand die eerder een zogenaamde FUT-haartransplantatie heeft ondergaan, een behandeling zoekt om het achtergebleven litteken te laten camoufleren. Bij een FUT-haartransplantatie wordt een huidreep van de achterkant van het hoofd verwijderd, waarna de huid wordt gehecht. Hierdoor ontstaat een relatief lang litteken dat in het oog springt. Zeker als je dun haar hebt kan het litteken onzekerheid veroorzaken. Micro haar pigmentatie in Noord-Holland werkt niet alleen bij het voller maken van een uitgedunde haardos of volledige kaalheid. De ingreep biedt ook een prima oplossing bij het camoufleren van littekens. Tijdens de behandeling brengt een MHP specialist gekleurd pigment aan in het litteken, waardoor het wordt ‘vermengd’ met de omliggende hoofdhuid. Littekenweefsel heeft een andere samenstelling dan de onbeschadigde hoofdhuid. Dit kan van invloed zijn op de manier waarop het pigment wordt geïnjecteerd en het aantal behandelsessies dat nodig is voor een goed resultaat.

Succesvolle micro haar pigmentatie in Noord-Holland

Onafhankelijk van de toegepaste haartransplantatie techniek of het ongeval dat het litteken heeft veroorzaakt, is het doel van de MHP behandelingen het wegwerken van het litteken. Hiervoor wordt de hoofdhuid eerst onderzocht en gecontroleerd door een ervaren specialist. De kleur van het pigment wordt zo afgestemd dat het overeenkomt met de huidskleur van je hoofdhuid. Het pigment wordt met behulp van verfijnde apparatuur en kleine naalden in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. Het behandeltraject bestaat uit 2 à 3 behandelsessies. Iedere sessie duurt een aantal uren, afhankelijk van de omvang van het te behandelen gebied. De omvang van de ingreep verschilt van persoon tot persoon. Zelden wordt het pigment alleen op het litteken aangebracht. De meest natuurlijke resultaten worden behaald wanneer het pigment boven, onder en aan de zijkanten van het litteken wordt aangebracht. Naarmate je eigen haar groeit, zal de hoofdhuid nog minder opvallen, omdat het pigment je haar optisch voller maakt. Wil je het resultaat van micro haar pigmentatie versterken? In overleg met de behandelend specialist kun je ervoor kiezen om alle hoofdzones te laten behandelen waardoor je haardos er nog dikker en voller uitziet.

Snel meer zelfvertrouwen

Het is niet langer nodig om jezelf onzeker te voelen door een zichtbaar litteken op je hoofd. Met behulp van micro haar pigmentatie kun je de littekens op effectieve wijze laten verbergen. De ingreep zelf is nagenoeg pijnloos en direct na de eerste sessie is resultaat zichtbaar. Eventuele bijwerkingen als roodheid en zwellingen nemen snel af en de huid is binnen een aantal dagen genezen. Tussen de afzonderlijke behandelsessies zit een periode van enkele weken. In de meeste gevallen wordt na de 2e behandelsessie het gewenste resultaat bereikt en is het litteken onzichtbaar geworden. De 3e sessie kan als touch-up gezien worden. Resultaten zijn langdurig en na verloop van tijd kun je door middel van een touch-up de kleuren laten bijwerken, zodat het effect behouden blijft.

Wanneer MHP om een litteken te camoufleren?

Je kunt littekens op je hoofd pas laten behandelen als het weefsel volledig tot rust is gekomen. Verse littekens hebben gemiddeld 12 maanden nodig om te genezen. Dit proces voltrekt zich bij de een sneller dan bij de ander. Je zult zien dat het litteken naarmate de tijd verstrijkt, de kleur van de omliggende huid aanneemt. Ervaren MPH specialisten beoordelen zowel de haargroei als de conditie van de hoofdhuid voordat een ingreep wordt voorgesteld. Wees eerlijk wanneer gevraagd wordt hoelang het litteken de kans heeft gehad om te genezen. Dit kan van invloed zijn op het succes van de behandeling.

Informatie en kosten micro haar pigmentatie

De prijs voor micro haar pigmentatie wordt bepaald door de omvang van de behandeling en het aantal hoofdzones dat je laat behandelen. Bij het camoufleren van een litteken is het niet waarschijnlijk dat het een complexe ingreep betreft. Tijdens een gratis consult worden je verwachtingen besproken en krijg je een kostenopgave. Een afspraak bij MHP kliniek in Den Haag maak je telefonisch of door het invullen van het contactformulier.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Noord-Holland?
  • Micro hair pigmentation Noord-Holland?
  • Tricopigmentatie Noord-Holland?
  • Scalp pigmentatie Noord-Holland?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Noord-Holland?
  • MHP Noord-Holland?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Noord-Holland’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.