Zoek je naar micro haar pigmentatie Noord-Brabant? Omgaan met haaruitval is niet eenvoudig. Mannen gaan hier meestal al wat makkelijker mee om dan vrouwen. Vrouwen met haaruitval voelen zich sneller onder druk gezet en raken het zelfvertrouwen kwijt. Het schoonheidsideaal van een weelderige, gezonde haardos maakt het haarverlies er niet eenvoudiger op. Een van de meest toegepaste behandelingen voor haaruitval bij vrouwen is micro haar pigmentatie. Deze ingreep wordt uitgevoerd door ervaren specialisten en biedt een veilige, effectieve en langdurige oplossing voor het aanpakken van haaruitval bij vrouwen.

Micro haar pigmentatie Noord-Brabant.

Micro haar pigmentatie Noord-Brabant.

Toepasbaarheid micro haar pigmentatie Noord-Brabant

Vrouwen die micro haar pigmentatie overwegen, hoeven het haar niet te scheren. Alhoewel de behandeling in eerste instantie werd ontwikkeld voor het behandelen van kale hoofden, kan de ingreep ook toegepast worden wanneer je halflang of lang haar hebt. De manier waarop het werkt, is dat het pigment de uitgedunde haardos optisch voller maakt. Het pigment wordt tussen de haarzakjes gezet, zodat kalende plekken gecamoufleerd worden. De MHP specialist selecteert een pigment dat perfect past bij je eigen haarkleur en brengt dit aan in en rondom de probleemgebieden. Of je nu lang of kort haar hebt, micro haar pigmentatie geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. Er zijn een aantal dingen die je moet weten voordat je tricopigmentatie laat toepassen. Ten eerste maakt de ingreep géén nieuwe haargroei mogelijk en het pigment heeft niet het uiterlijk van lang haar. Ten tweede kan de behandeling opvallen bij een teruglopende haarlijn. Om erachter te komen of je een geschikte kandidaat bent voor micro haar pigmentatie kun je een afspraak maken bij een ervaren MHP-specialist die je een behandeling kan voorstellen. Het komt zelden voor dat iemand niet voor micro haar pigmentatie Noord-Brabant in aanmerking komt.

Werkwijze micro haar pigmentatie van de hoofdhuid

Micro haar pigmentatie wordt meestal voltooid in 2 tot 3 behandelsessies. Voor aanvang van de behandeling onderzoekt een specialist de conditie van je haar en hoofdhuid, waarna een behandelplan wordt opgesteld. Iedereen heeft andere behoeften en eigen verwachtingen. Het beste resultaat wordt behaald als de kleur van het pigment overeenkomt met de natuurlijke haarkleur. Tijdens de eerste sessie wordt het pigment aangebracht en in de daaropvolgende sessies worden de details verder verfijnd. De derde sessie is meestal een touch-up. Alleen in uitzonderlijke gevallen zijn aanvullende sessies nodig. Na de sessie kan je hoofdhuid gezwollen en rood zijn. Dit neemt binnen een aantal dagen af. Als je vervolgens de instructies voor de nazorg in acht neemt, ligt een mooi resultaat binnen handbereik. Het in acht nemen van de instructies is van cruciaal belang. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het effect van micro haar pigmentatie te behouden en vroege tekenen van vervaging te voorkomen. Vermijdt directe blootstelling aan het zonlicht. De Uv-stralen zijn van invloed op het pigment en kunnen vroegtijdige verkleuring veroorzaken. Ook overmatig zweten wordt afgeraden. Zweten kan het pigment er zowel vlekkerig als ongelijkmatig uit laten zien. Tijdens het genezingsproces kunnen kleine korstjes op de behandelde gebieden verschijnen. Je mag niet aan de korstjes krabben of plukken, anders loop je het risico op een infectie.

Veilige behandeling, langdurig resultaat

Het pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag aangebracht en heeft geen nadelig effect op de natuurlijke haarzakjes. De haarzakjes bevinden zich in de dieper gelegen huidlagen en worden op geen enkele manier beschadigd door het pigment. Micro haar pigmentatie is een veilige procedure bij zowel tijdelijk als blijvend haarverlies bij vrouwen. MHP specialisten werken met hypoallergene pigmenten die langdurige resultaten bieden. Na verloop van tijd vervaagt het pigment. Afhankelijk van je levensstijl en de manier waarop de hoofdhuid wordt verzorgd kan dit van effect zijn op het pigment. Je kunt de levensduur van een micro haar pigmentatie verlengen door de hoofdhuid te beschermen met een goede SPF factor die de huid beschermd tegen de invloed van Uv-stralen. Zorg daarnaast voor optimale hydratatie, waarmee het schilferen van de hoofdhuid wordt tegengegaan. MHP-specialisten adviseren regelmatige touch-ups om de effecten optimaal te houden en daar waar nodig bij te werken.

Meer weten over micro haar pigmentatie

Ben je op zoek naar een behandeling voor haaruitval die verbluffende resultaten oplevert? Laat je voorlichten over micro haar pigmentatie. De behandeling is niet-invasief en levert verbluffende resultaten op. Tricopigmentatie camoufleert niet alleen een uitgedunde haardos, maar herstelt tegelijkertijd je zelfvertrouwen. Laat haaruitval niet langer je leven beheersen en laat je adviseren over micro haar pigmentatie door een ervaren MHP-specialist. Maak een afspraak voor een consult bij MHP-kliniek en bekijk resultaten van eerder toepaste tricopigmentatie behandelingen.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Noord-Brabant?
  • Micro hair pigmentation Noord-Brabant?
  • Tricopigmentatie Noord-Brabant?
  • Scalp pigmentatie Noord-Brabant?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Noord-Brabant?
  • MHP Noord-Brabant?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Noord-Brabant’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.