Wil je meer weten over micro haar pigmentatie Groningen? Wanneer je je haar begint te verliezen, kan dit niet alleen van invloed zijn op je zelfbeeld. Ook het zelfvertrouwen en zelfrespect kunnen verloren gaan, en je voelt jezelf minder aantrekkelijk. Hoewel er veel soorten behandelingen voor haaruitval beschikbaar zijn, werken ze niet allemaal waardoor je beperkt bent qua opties. Micro haar pigmentatie in Groningen is een van de beste behandelingen voor mannen en vrouwen die lijden aan tijdelijk of blijvend haarverlies.

Flexibele micro haar pigmentatie behandeling

Micro haar pigmentatie in Groningen kan zo flexibel mogelijk worden uitgevoerd. Je bespreekt samen met een ervaren MHP specialist hoe de haarlijn eruit komt te zien en/of welke hoofdzones je kunt laten behandelen. De ingreep kan onafhankelijk van je huid- en haarkleur en de structuur van je haar worden toegepast. Micro haar pigmentatie heeft unieke kenmerken en eigenschappen:

  • Geen valse beloftes. Er zijn tientallen producten op de markt verkrijgbaar die allemaal beweren haaruitval te verminderen en de haargroei te bevorderen. Het merendeel van deze producten beloofd meer dan dat ze waarmaken. Micro haar pigmentatie is anders. Direct na de eerste behandelsessie heb je zichtbaar resultaat.
  • Betaalbaar. Micro haar pigmentatie kost een fractie in vergelijking met een haartransplantatie. Er is geen behoefte aan het gebruik van medicatie of speciale verzorgingsproducten na de behandeling.
  • Veilig. De ingreep wordt zonder het gebruik van chemicaliën toegepast en de kans op complicaties is zeer klein. Het is een niet-chirurgische ingreep, die op efficiënte wijze wordt uitgevoerd.
  • Vlotte behandeling, snel herstel. Afhankelijk van de uitgebreidheid van de behandeling ben je 4 tot 8 uur in de behandelruimte. Je kunt na het afronden van de behandelsessie naar huis. De ingreep wordt zonder verdovingen toegepast en je herstelt vlot. Van downtime is geen sprake, je kunt de volgende dag je werkzaamheden hervatten.

Behandeldag micro haar pigmentatie

De ingreep wordt zonder narcose of plaatselijke verdoving toegepast. Je kunt voor de behandeling gewoon eten en drinken. De MHP specialist kan adviseren om de hoofdhuid voor de behandelsessie met een verdovende crème in te smeren. Je voelt dan geen pijn en zit ontspannen in de behandelstoel. Vooraf is de kleur van het pigment dat wordt ingebracht bepaald, en de ingreep kan vlot worden toegepast. MHP Kliniek werkt met geavanceerde, speciaal voor scalppigmentatie ontwikkelde apparatuur met korte, fijne naalden. Het pigment wordt in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd en is niet van invloed op de natuurlijke haargroei.

Kosten micro haar pigmentatie Groningen

Als je de behandelmogelijkheden bij haaruitval onderzoekt, dan zie dat micro haar pigmentatie in vergelijking met onder meer een haartransplantatie uiterst betaalbaar is. Afhankelijk van de omvang van de behandeling kost de ingreep tussen € 590 en € 2.295. Het behandeltraject bestaat uit 3 behandelsessies. Meestal wordt na de 2e sessie het gewenste resultaat al bereikt en wordt de 3e sessie als touch-up gedaan. Onder bepaalde omstandigheden heb je voor een optimaal resultaat een aanvullende sessie nodig. Hoeveel je voor een micro haar pigmentatie op maat betaald, kan een MHP specialist je tijdens een consult vertellen.

Blijvende resultaten

Micro haar pigmentatie geeft langdurige resultaten. Onder invloed van je levensstijl en blootstelling aan het zonlicht kan de kleur van het pigment met de jaren vervagen. Als je regelmatig een touch-up ondergaat, blijven de effecten behouden en ziet je haar er altijd verzorgd uit. Hoe vaak je een touch-up kunt laten toepassen licht de MHP specialist toe tijdens het consult. Het voordeel van de touch-ups is dat je het pigment aan kunt laten passen aan je leeftijd en de natuurlijke haargrens, net zoals dat met natuurlijke haargroei het geval is.

Behandelplan scalppigmentatie

Heb je last van tijdelijk of blijvend haarverlies en zoek je een passende, betaalbare oplossing? Micro haar pigmentatie vult kale plekken op en maakt een uitgedunde haardos optisch voller. Zelfs bij volledige kaalheid kan micro haar pigmentatie succesvol toegepast worden. De ervaren specialisten van MHP Kliniek in Den Haag passen jaarlijks honderden succesvolle micro haar pigmentatie behandelingen toe. De specialisten laten je voorbeelden en resultaten zien van behandelingen die in de kliniek zijn toegepast. Je kunt jezelf laten adviseren tijdens een gratis consult. Gesproken wordt over de oorzaak van je haarverlies en de verwachting die je van de behandeling hebt. In uitzonderlijke gevallen, zoals wanneer je te maken hebt met een actieve hoofdhuidinfectie, wordt MHP afgeraden. De ingreep wordt toegepast bij volwassen mannen en vrouwen van alle leeftijden. Meer weten of een prijsopgave aanvragen? Maak een afspraak voor een consult bij MHP Kliniek. De kliniek is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Groningen?
  • Micro hair pigmentation Groningen?
  • Tricopigmentatie Groningen?
  • Scalp pigmentatie Groningen?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Groningen?
  • MHP Groningen?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Groningen’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.