Ben je benieuwd naar micro haar pigmentatie Gelderland? Micro haar pigmentatie biedt een oplossing bij zowel beginnend haarverlies als volledige kaalheid. Het is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van kaalheid en veel haar hebben verloren. Door de stoppellook te creëren in de uitgedunde of kalende gebieden, wordt het idee van een gemillimeterd kapsel of een optische vollere haardos gecreëerd. Micro haar pigmentatie in Gelderland wordt toegepast bij mannen en vrouwen.

Effectieve oplossing voor haarverlies

Micro haar pigmentatie is een 100% effectieve oplossing bij verschillende vormen van haarverlies. Dunner wordend haar, een terugtrekkende haarlijn, volledige kaalheid, kale plekken als gevolg van Alopecia areata en het camoufleren van littekens worden met micro haar pigmentatie behandeld. Het is een niet-chirurgische behandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van speciaal ontwikkelde apparatuur om hypoallergeen pigment in de bovenste hoofdhuidlaag in te brengen. Het resultaat heeft het uiterlijke vertoon van natuurlijke haarstoppels. Ervaren micro haar pigmentatie specialisten herstellen de gedeeltes van de hoofdhuid waar nauwelijks of geen haargroei meer is. De ingreep biedt een oplossing bij tijdelijk en blijvend haarverlies. Door met uiterste nauwkeurigheid de natuurlijke haarkleur te kiezen, sluit het pigment naadloos aan bij het eigen haar. Om het pigment aan te brengen wordt gebruik gemaakt van ultra fijne naalden. Direct na de eerste behandelsessie heb je zichtbaar resultaat en valt het uitgevallen haar minder op. Om een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te bereiken, worden gemiddeld 2 tot 3 behandelsessies uitgevoerd. Tussen iedere sessie zit een aantal weken. Achteraf kun je het bereikte effect behouden door geregeld een touch-up behandeling toe te laten passen.

Herstel je haarlijn met micro haar pigmentatie

Met behulp van micro haar pigmentatie wordt niet alleen een teruggetrokken haarlijn hersteld. Je kunt de behandeling op maat laten samenstellen. Afhankelijk van het patroon van de haaruitval, wordt gekeken welke hoofdzones behandeld kunnen worden. De haarlijnstijl kan volledig op je look worden aangepast, waarbij je verschillende opties hebt:

  • Scherpe, zuivere snede.
  • Jeugdig, natuurlijk.
  • Iets teruggetrokken.
  • Volwassen.

Je werkt samen met de ervaren MHP specialist om de perfecte haarlijn voor je gezicht, hoofdvorm en leeftijd te vinden. De kleur van het pigment wordt zorgvuldig geselecteerd, waarbij rekening wordt gehouden met de kleur van natuurlijke haarstoppels. Ben je bang voor een allergische reactie? MHP Kliniek werkt met hypoallergene, duurzame pigmenten. Het is mogelijk om eerst een proefstukje te laten zetten op de huid. Blijft een allergische reactie uit, dan kun je de behandeling met zekerheid laten toepassen.

Betaalbare micro haar pigmentatie Gelderland

De kosten van micro haar pigmentatie liggen tussen € 590 en € 2.295. Wat je precies voor de ingreep betaald, hangt af van de uitgebreidheid van de behandeling. Een enkele hoofdzone laten behandelen kost € 590, terwijl je voor alle hoofdzones € 2.295 betaald. Nabehandelingen of touch-ups zijn beschikbaar vanaf € 95 per hoofdzone. De kosten voor de behandeling worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Alleen wanneer je haar verloren is gegaan als gevolg van brandwonden en/of ongelukken kun je bij je zorgverzekeraar een verzoek indien voor een kostenvergoeding. In combinatie met een medische indicatie is, beperkte, vergoeding uitzonderlijk mogelijk. Wil je de behandeling in termijnen betalen? Een aantal kredietmaatschappijen zijn gespecialiseerd in het verstrekken van leningen of kredieten voor cosmetische behandelingen. MHP Kliniek kan je in contact brengen met een kredietmaatschappij. Op basis van je persoonlijke en financiële gegevens kun je een kredietaanvragen.

Langdurige micro haar pigmentatie resultaten

De ingreep zelf duurt, afhankelijk van de omvang, een aantal aaneengesloten uren. Resultaat is direct zichtbaar al is het uiterlijk van het pigment in de uren na de behandeling intens. De intensiviteit van de kleur neemt af en een klein gedeelte van het aangebrachte pigment wordt op natuurlijke manier afgestoten. Bij de tweede behandelsessie wordt het bereikte resultaat verfijnd. Voor de meeste mensen is de derde sessie een touch-up. In uitzonderlijke gevallen zijn aanvullende sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Een ervaren specialist kan vooraf vrij nauwkeurig aangeven hoeveel sessies je nodig hebt. Het permanente pigment dat wordt gebruikt zal na verloop van jaren vervagen. Onder invloed van je levensstijl en langdurige blootstelling aan het zonlicht kan dit proces zich bij de een sneller dan bij de ander voltrekken. Je kunt het pigment bij laten werken, zodat het bereikte effect behouden blijft.

MHP adviesgesprek

Wil je meer weten over de mogelijkheden die micro haar pigmentatie heeft? Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult bij de specialisten van MHP Kliniek in Den Haag. Je krijgt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Tijdens het consult kun je foto’s zien van eerder bereikte resultaten.

Gerelateerde keywords:

  • Micro haar pigmentatie Gelderland?
  • Micro hair pigmentation Gelderland?
  • Tricopigmentatie Gelderland?
  • Scalp pigmentatie Gelderland?
  • Haar tattoo of haar tatoeage Gelderland?
  • MHP Gelderland?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Gelderland’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.