Wil je meer weten over micro haar pigmentatie Flevoland? Micro haar pigmentatie is een geavanceerde methode voor cosmetische pigmentatie. Hoewel de techniek regelmatig wordt vergeleken met een traditionele tatoeage, zijn er diverse verschillen en betreft het een unieke behandelmethode. MHP bevat het gebruik van gespecialiseerde apparatuur, en speciaal ontwikkeld pigment dat in de hoofdhuid geïnjecteerd wordt, om het uiterlijk van een haarstoppel te creëren. Micro haar pigmentatie in Flevoland kan bij zowel tijdelijk als permanent haarverlies toegepast worden.

Micro haar pigmentatie Flevoland.

Micro haar pigmentatie Flevoland.

Ervaring is de sleutel naar succes

Micro haar pigmentatie is een behandeling die volledig op jouw behoeften wordt afgestemd. De resultaten zijn langdurig, en haarverlies wordt op unieke manier verborgen. MHP Kliniek stemt het pigment dat wordt gebruikt af op jouw huids- en haarkleur. Het pigment wordt met verfijnde apparatuur zacht en voorzichtig toegediend. Je kunt rekenen op een natuurlijk resultaat. De kwaliteit van micro haar pigmentatie in Flevoland hangt af van twee belangrijke factoren:

 • De ervaring, kennis en kunde van de behandelend MHP specialist.
 • Het gebruik van de juiste apparatuur, micronaalden en pigment.

MHP Kliniek heeft ruime ervaring met het toepassen van tricopigmentatie behandelingen. De gepassioneerde, ervaren specialisten passen de ingreep met nauwkeurigheid en voorzichtigheid toe. Regelmatig worden workshops en conferenties over de ontwikkelingen op het gebied van micro haar pigmentatie bijgewoond, zodat je altijd kunt rekenen op actuele informatie en moderne behandeltechnieken.

Behandeltraject micro haar pigmentatie

Een micro haar pigmentatie behandeling wordt doorgaans voltooid in 2 tot 3 sessies. Het behandeltraject is overzichtelijk:

 • Adviesgesprek. Het consult kan zowel persoonlijk als via beeldbellen worden gedaan. Je hoort of je geschikt bent voor tricopigmentatie, en krijgt inzicht welke resultaten je kunt verwachten. De omvang van de behandeling wordt besproken, en de kostprijs wordt nader toegelicht.
 • Eerste behandelsessie. Jarenlange ervaring heeft geleerd dat de eerste sessie de basis is voor het eindresultaat. Na de eerste behandeling kan de hoofdhuid een beetje rood en licht gezwollen zijn. Dit is tijdelijk. De kleur van het pigment ziet er donkerder uit, deze intensiteit neemt binnen een aantal dagen af. Je kunt de volgende dag je dagelijkse werkzaamheden hervatten.
 • Tweede behandelsessie. De specialist vult de details verder in en verbetert de eerdere resultaten. Na de tweede behandelsessie hebben de meeste mensen een natuurlijk resultaat.
 • Derde behandelsessie. Deze sessie is veelal bedoelt als touch-up.

Tijdens het eerste consult wordt uitgebreid over je gezondheid en medische klachten gesproken. Een enkele keer komt iemand niet voor micro haar pigmentatie in aanmerking. Het pigment wordt zonder verdoving in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. Het gebruik van korte, zeer fijne naalden maken dat je nauwelijks ongemakken of pijn voelt.

Verschil micro haar pigmentatie en tatoeage

Ogenschijnlijk is micro haar pigmentatie hetzelfde als een tatoeage. Beide behandelingen worden met verschillende apparatuur, naalden en inkt uitgevoerd. De apparatuur die bij een micro haar pigmentatie behandeling wordt gebruikt, is hier speciaal voor ontworpen. Hetzelfde geldt voor het pigment dat wordt gebruikt. De inkt die bij een tatoeage wordt gebruikt, wordt in de dieper gelegen huidlagen geïnjecteerd en heeft de bedoeling om op te vallen. Het gebeurt regelmatig dat de inkt na een aantal jaren blauw of groen verkleurd. De hypoallergene pigmenten die MHP Kliniek gebruikt zijn biologisch verantwoord, veilig en duurzaam. Het pigment heeft de kleur van natuurlijke haarstoppels, en verkleurd niet naar blauw of groen. Na verloop van tijd kun je een touch-up overwegen om het resultaat bij te laten werken.

Kostprijs en vergoeding micro haar pigmentatie

MHP Kliniek heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland. Afhankelijk van de omvang van de tricopigmentatie behandeling betaal je een bedrag tussen € 590 en € 2.295. Heb je eerder bij de kliniek een micro haar pigmentatie behandeling toe laten passen, en wil je de resultaten bij laten werken? Touch-ups worden toegepast vanaf € 95. In vergelijking met andere behandelingen bij haaruitval is micro haar pigmentatie relatief betaalbaar. De behandeling komt zelden voor vergoeding in aanmerking, eventuele uitzonderingen en voorwaarden kun je navragen bij je zorgverzekeraar.

Gratis micro haar pigmentatie advies

MHP Kliniek in Den Haag is vanuit Flevoland goed en vlot bereikbaar. Als je op zoek bent naar een oplossing voor een uitgedunde haardos of het opvullen van een kale plek als gevolg van Alopecia areata, ben je daarvoor MHP Kliniek aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult, en laat jezelf vrijblijvend adviseren over tricopigmentatie. Stel de vragen die je hebt, en bekijk micro haar pigmentatie voor en na foto’s van eerdere ingrepen. Vul het contactformulier in, en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie Flevoland?
 • Micro hair pigmentation Flevoland?
 • Tricopigmentatie Flevoland?
 • Scalp pigmentatie Flevoland?
 • Haar tattoo of haar tatoeage Flevoland?
 • MHP Flevoland?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Flevoland’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.