Zoek je informatie over micro haar pigmentatie Drenthe? Micro haar pigmentatie biedt een uitstekende oplossing voor haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Het is bewezen dat het een veilige en effectieve, niet-chirurgische techniek is die het uiterlijk van de natuurlijke haarstoppels weerspiegelt, en uitgedund haar optisch voller maakt. Micro haar pigmentatie in Drenthe kan voor jou het antwoord zijn op haarverlies, kale plekken als gevolg van Alopecia areata en het camoufleren van littekens.

Micro haar pigmentatie Drenthe.

Micro haar pigmentatie Drenthe.

Voordelen micro haar pigmentatie Drenthe

Micro haar pigmentatie heeft het uiterlijk van natuurlijke, kort geschoren haarstoppels. Een uitgedunde haardos wordt optisch voller, en een volledig kaal hoofd krijgt een modern geschoren uiterlijk. Voordelen van micro haar pigmentatie zijn divers:

 • De teruggetrokken haargrens wordt hersteld.
 • Blijvende camouflage van kale plekken.
 • De visuele impact van brandwonden, littekens en moedervlekken wordt nagenoeg onzichtbaar gemaakt.
 • De ingreep helpt je zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde te herstellen.
 • Micro haar pigmentatie kan bij een brede groep mensen toegepast worden.

Hoe werkt micro haar pigmentatie?

Micro haar pigmentatie, ook wel scalp- of tricopigmentatie genoemd, is een succesvolle niet-chirurgische behandeling bij haaruitval of kaalheid. Tijdens de ingreep worden hypoallergene, biologisch afbreekbare pigmenten in de bovenste hoofdhuidlaag geïnjecteerd. Het pigment bootst het idee van natuurlijke haarstoppels na. MHP Kliniek werkt met veilige pigmenten die met speciaal ontwikkelde apparatuur worden ingebracht. De resultaten zijn natuurgetrouw. Omdat haarzakjes van nature niet allemaal in dezelfde richting groeien, neemt een ervaren specialist tijd om je unieke haarpatroon te bekijken en na te bootsen. De voorkeur kan uitgaan naar verschillende tinten pigment, om zo de meest realistische haarlijn te creëren. Alle pigmenten zijn uitgebreid getest en voldoen aan de gestelde normen. Micro haar pigmentatie in Drenthe is geschikt voor het behandelen van uiteenlopende soorten haarverlies, iedere huidskleur en elk haartype kunnen behandeld worden. Een succesvolle MHP behandeling bestaat uit meerdere sessies, die elk gemiddeld 3 tot 4 uur duren. Dit zorgt voor een geleidelijke en natuurlijke opbouw van de haardichtheid, afgestemd op je unieke look. De procedure is flexibel. Je kunt het resultaat op elk moment bij laten werken of opfrissen. Je hoeft niet opgenomen te worden, na elke behandelsessie ga je naar huis. Van downtime of een lange herstelperiode is geen sprake. De volgende dag kun je de dagelijkse werkzaamheden hervatten. Pas de eerste dagen op met zweten en laat de behandelde huid zoveel mogelijk met rust.

Kosten micro haar pigmentatie

De kosten voor micro haar pigmentatie worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor. Onderzoek de mogelijkheden en vergelijk de verschillende tarieven met elkaar. In vergelijking met een haartransplantatie, is MHP een betaalbare behandeling. Afhankelijk van het aantal hoofdzones dat wordt behandeld, betaal je bij MHP Kliniek in Den Haag een bedrag tussen € 590 en € 2.295. Het is mogelijk om de behandeling in termijnen te betalen. Bij de genoemde bedragen zijn 3 behandelsessies inbegrepen. Het hele behandeltraject wordt verspreid over een aantal maanden. Tussen elke behandelsessie zit een aantal weken tijd. De intensiteit van het aangebrachte pigment neemt in de dagen na de behandeling af. Bij de meeste mensen wordt de 3e behandelsessie als touch-up gezien. Alleen in uitzonderlijke gevallen zijn extra aanvullende sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken. De resultaten zijn langdurig, en je hebt meer zelfvertrouwen.

Veilige behandeling, beperkte risico’s

Cosmetische behandelingen hebben risico’s op bijwerkingen. Micro haar pigmentatie is een veilige behandelmethode, met een beperkte kans op complicaties. De behandelde hoofdhuid kan licht zwellen. Dit is tijdelijk. De meeste mensen herstellen vlot en zonder problemen van de behandeling. De MHP specialist geeft je instructies over het verzorgen van de hoofdhuid in de dagen na de behandelsessie. Na 48 uur kun je weer douchen, en let je op dat je bij het aanraken van de hoofdhuid de huid niet openkrabt of op een andere manier beschadigd.

Meer informatie micro haar pigmentatie in Drenthe

Woon je in Drenthe en zoek je informatie over micro haar pigmentatie? MHP Kliniek in Den Haag is vanuit Drenthe goed bereikbaar. De ervaren, gecertificeerde specialisten passen de MHP techniek al jaren succesvol toe. Je bent bij MHP kliniek zeker van:

 • De beste prijs-kwaliteitverhouding van Nederland.
 • Persoonlijke aandacht, en behandeling door ervaren specialisten.
 • Gebruik van hypoallergene, veilige pigmenten.
 • Langdurig natuurlijke resultaten.
 • Gebruik van geavanceerde apparatuur en ultrafijne naalden.

Laat jezelf vrijblijvend adviseren over een micro haar pigmentatie behandeling. Je kunt een afspraak maken voor een gratis consult. Tijdens het consult wordt gekeken hoe de behandeling bij jou kan worden toegepast, en welke resultaten je mag verwachten. Een afspraak maak je door het contactformulier in te vullen.

Gerelateerde keywords:

 • Micro haar pigmentatie Drenthe?
 • Micro hair pigmentation Drenthe?
 • Tricopigmentatie Drenthe?
 • Scalp pigmentatie Drenthe?
 • Haar tattoo of haar tatoeage Drenthe?
 • MHP Drenthe?

Gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij de MHP kliniek?

We ontvangen je graag voor een kennismakingsgesprek. Wil je na het lezen van de tekst ‘micro haar pigmentatie Drenthe’ een gratis en vrijblijvend consult bij ons inplannen? Dit kan onder andere via het contactformulier. Tijdens het consult kan je jouw wensen voorleggen en eventuele vragen stellen. Er wordt direct een offerte op maat gemaakt, zodat je ook op de hoogte bent van de kosten van de behandeling. Het is ook mogelijk om foto’s te sturen via WhatsApp (+31648563069) of via de mail (info@mhpkliniek.nl), om binnen 1 werkdag advies en een prijsindicatie te ontvangen.