U wilt uw haar goed verzorgen. Zeker bij een haartype dat om intensieve verzorging vraagt, is het belangrijk dat u dit op de juiste manier doet. Heeft u bijvoorbeeld dun of fijn haar, dan kunt u niet zomaar alle haarproducten gebruiken. Veel haarproducten online kunnen ervoor zorgen dat uw dunne haar voller lijkt of uw haargroei zelfs bevorderen. Welke haarproducten online zijn voor u geschikt en wat kan de Haarspecialist voor u betekenen?

Er is een scala aan haarproducten online verkrijgbaar. Haarproducten delen we in drie categorieën in. Dit zijn haarverzorging, haaruitval preventie en haarverdikking. Per categorie zetten we voor u uiteen welke van de haarproducten online u vindt bij de Haarspecialist.

Haarverzorging en haarproducten online

De meest populaire haarproducten online zijn die van de alledaagse haarverzorging. Onder haarverzorging vallen shampoos, conditioners en stylingproducten. Een professioneel en populair merk is Healthsexyhair.

Shampoos

De Reinvent shampoos van dit merk vernieuwen uw haar van binnenuit en geven het een extra impuls. Het gerenommeerde merk Revivogen biedt u een uitmuntende shampoo, die u vitaler haar geeft met meer glans en extra volume.

Conditioners

Conditioners zijn er in meerdere varianten en bij de Haarspecialist van beide eerder genoemde merken verkrijgbaar. Zij herstellen de haarstructuur als deze beschadigd is en geven uw haar de natuurlijk glans en elasticiteit terug.

Stylingproducten

Stylingproducten hebben bij de Haarspecialist klinkende namen als Bigsexyhair, Shortsexyhair en Silkysexyhair. Elke stylingproduct heeft een specifieke functie. Zo beschermt Healthsexyhair Soy renewal beach spray uw haar bijvoorbeeld tegen UV-straling. De Silkysexyhair Frizz Eliminator is dan weer een serum voor weerbarstige en matte haartypen, die uw haar weer soepel en zijdezacht laat aanvoelen.

Haaruitval preventie

Goed verzorgd haar zal gezonder zijn en er prachtig uitzien. Als u wat ouder wordt of u aanleg heeft voor haarverlies, dan is het goed om al snel een begin te maken met professionele haaruitval preventie om verder onheil te voorkomen.  In de regel geldt dat hoe sneller u erbij bent, hoe meer de preventiemiddelen kans op slagen hebben.

Haarproducten online die haaruitval voorkomen, zijn verkrijgbaar in de vorm van haarvitaminen, lotions en haarlasers.

Haarlasers

Een haarlaser is een apparaat dat op basis van lichtenergie uw hoofdhuid en haren verzorgt en uw haarconditie revitaliseert. Met andere woorden: een haarlaser verbetert uw haardikte, haarkwaliteit, haarsterkte en de gezondheid van uw haar. In de haarproducten online op de website van de Haarspecialist vindt u twee merken haarlasers, met name X5 en laserkammen van Hairmax. Een groot voordeel van deze apparaten is dat ze ook hernieuwde haargroei stimuleren. Haarlasers zijn eenvoudig te bedienen. Om uw haar hiermee te behandelen, bent u wekelijks slechts 3 x 15 minuten kwijt. Een haarlaser ligt wel wat hoger in prijs, waardoor sommige mensen er de voorkeur aan geven om een lotion te gebruiken.

Lotions

Lotions zijn heel effectief en vinden gretig aftrek. DS Laboratories heeft innovatieve Spectral haarproducten online beschikbaar gesteld en de Haarspecialist heeft maar liefst vijf soorten. Voor specifieke problemen of verschillende stadia gelden tenslotte andere manieren van behandelen. Deze haarproducten online bestellen kan ook in handige voordeelsets. Zowel voor mannen als vrouwen.

Revivogen heeft een speciale Scalp Therapy die preventief werkt op dunner wordende plekken in uw haar. Niet alleen stopt dit product haaruitval, het maakt uw haar ook dikker en sterker.

Haarvitaminen

HairVitals heeft ook haarproducten online. Het zijn haarvitaminepillen, die afgestemd zijn op de vraag van uw haarwortels. Deze pillen bevatten zink, biotine, selenium en koper. Ze zorgen voor gezond en voller haar.

Haarverdikking

Het stijlvolle merk Toppik heeft geweldige haarproducten online die u scherp geprijsd kunt kopen bij de Haarspecialist.

Het product Fullmore is een top spray voor mannen en vrouwen. Deze spray hecht zich moeiteloos aan uw haren en schilfert niet. U verkrijgt hiermee het uitzicht van een mooie, volle bos haar.

Andere haarproducten online ter verdikking van uw haar zijn de krachtige Fiber Hold Spray en de speciale Hair Building Fibers. Zij verdikken uw haar tot wel 70%.