Uw haar groeit. Dat heeft het altijd al gedaan en u beschouwt het als iets vanzelfsprekends. Maar niet iedereen heeft een weelderige haardos. Het gebruik van een haargroei shampoo kan uw haargroei aanzienlijk bevorderen.

Waarom haargroei stimuleren?
Wat als uw haar gewoon minder vol is of uw haargroei neemt af? Of u bent erfelijk belast met haarverlies? Of uw haarverlies kan te wijten zijn aan uit balans geraakte hormonen, misschien wel door ziekte. Ook stress, roken of een tekort aan vitaminen kunnen zorgen voor een verminderde haargroei en bijvoorbeeld droog en gebroken haar. Of misschien is het allemaal minder gecompliceerd: heeft u uw haar laten afknippen, heeft u daar spijt van en zoekt u een manier om uw haar zo snel mogelijk weer te laten aangroeien. Een effectieve manier is dan het gebruik van een haargroei shampoo. Een goede haargroei shampoo stimuleert de groei van uw haren. Maar hóe groeit uw haar eigenlijk?

Haargroeiproces

Haar groeit en vernieuwt zich continu. Een haar groeit in fasen en het hele proces herhaalt zich circa twintig keer. Het haargroeiproces is bij niemand gelijk. Mensen wiens haren een kortere groeifase hebben, worden eerder kaal. Een haargroei shampoo kan u helpen uw haargroei gunstig te beïnvloeden.

Bevorderen haargroei

Meerdere wegen leiden naar Rome, zo ook naar het bevorderen van haargroei. Onderstaande tips helpen u bij het stimuleren van uw haargroei. Hoe meer haartips u toepast, des te sneller groeit uw haar.

Vaak buiten zijn is een goed voor uw haar, zonlicht bevat namelijk veel vitamine D.

Een dagelijkse hoofdhuidmassage is niet alleen heel ontspannend, maar versnelt ook nog eens uw haargroei. Helemaal als u uw hoofdhuid lichtjes beklopt.

Wanneer u met enige regelmaat een combinatie van knoflook, uien en olijfolie op uw hoofdhuid smeert, dan zult u resultaat boeken door de hoeveelheid zwavel in deze ingrediënten. Een nachtje laten inwerken. Of u masseert wekelijks lavendelolie in uw hoofdhuid in en laat dat 30 minuten intrekken. Lavendel bevat haargroeibevorderende vitaminen, mineralen en proteïnen.

Gezonde voeding is essentieel. Ook voor uw haargroei. De proteïnen die uw haar nodig heeft voor een snelle(re) haargroei vindt u bijvoorbeeld in vlees, vis, soja, kaas en melk.

Vindt u all of the above maar gedoe of bent u sowieso op zoek naar een middel dat makkelijk is in gebruik en bovenal snel en effectief werkt? Dan is een goede haargroei shampoo voor u wellicht dé oplossing.

Haargroei shampoo

Wat is nu een goede haargroei shampoo? De meeste shampoo’s werken óf verzorgend en beschermend, óf volumeverhogend óf extra reinigend. Een goede haargroei shampoo heeft ook haargroeistimulerende ingrediënten, zoals doseringen Vitamine B, Zwavel en Keratine. Hiermee worden uw haar en haarwortels optimaal gevoed. Verder stimuleert een haargroei shampoo de doorbloeding van uw hoofdhuid actief en geeft het een impuls. Een goede haargroei shampoo pakt uw haarproblemen bij de kern aan en gaat op een effectieve manier haaruitval tegen.

Effectieve haargroei shampoo met korting via de haarspecialist

De Kliniekbemiddelaar werkt samen met de beste haarspecialistenklinieken en bemiddelt voor u. Er wordt alleen gewerkt met de beste en meest gerenommeerde haargroei shampoo’s, zoals Hair Growth Stimulating haargroei shampoo van Revita of de Active Hair haargroei shampoo van Haarspecialist. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie de website van de Haarstichting.